DIICOT: Fragmentele osoase găsite în pădure provin de la o fată de 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu - Hotnews Mobile
1 € 4,7777 1 USD 4,3149marţi 10 dec 2019

DIICOT: Fragmentele osoase găsite în pădure provin de la o fată de 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu

de G.S. Miercuri, 14 august 2019, 10:38
- a A+
Imagine
DIICOT anunță că raportul primit de la Institutul de Medicină Legală arată că fragmentele osoase găsite în pădure în locul arătat de Gheorghe Dincă anchetatorilor nu aparțin aceleași persoane ca resturile umane descoperite la casa din Caracal a celui care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.Potrivit raportului de medicină-legală, fragmentele osoase provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.

Anchetatorii au găsit, pe 5 august, rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu.

DIICOT a anunțat oficial, pe 3 august, că în urma analizelor făcute de Institutul de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Comunicatul DIICOT:

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe."


14138 de afisari


teoria constipatiei
pmct [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 11:48
+6/8
Tu iti dai seama cat de greu este sa extragi un dinte si cat sange rezulta? Si mai este ceva, nu s-a descoperit un dinte ci 21 de dinti. Crezi ca a stat cineva sa-i scoata toti dintii victimei? Este de domeniul absurdului. Daca nu se putea extrage deloc ADN atunci mai intelegeam insa in cazul asta este foarte clar ce s-a intamplat.
...
tirolez [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 11:53
+4/4
Nu inteleg de ce nu au verificat cu ADN-ul Luizei si tot cu al Alexandrei din moment ce Dinca o indicase pe Luiza. Ma rog, mai dureaza vreo 2 saptamani pana il compara si cu cel al Luizei. Timpul trece, leafa merge.
inca 20 de comentarii comenteaza
Cookie Settings