O adolescentă a postat pe Twitter de pe frigiderul inteligent, după ce mama sa i-a confiscat telefonul - Hotnews Mobile
1 € 4,7777 1 USD 4,3069marţi 10 dec 2019

O adolescentă a postat pe Twitter de pe frigiderul inteligent, după ce mama sa i-a confiscat telefonul

de F.B. Miercuri, 14 august 2019, 8:27
- a A+
Imagine
O tânără de 15 ani a recurs la o măsură drastică după ce mama sa a luat atitudine, confiscându-i telefonul, scrie The Guardian . Astfel, aceasta, în final, a ajuns să publice un tweet de pe frigider.Fata de 15 ani, cunoscută ca Dorothy, un fan al cântăreței Ariana Grande, a găsit căi inovative pentru a "ajunge" la miile de followeri: un dispozitiv Nintendo portabil, o consolă Wii U și, mai nou, frigiderul menționat, marca LG.

Dorothy, care refuză să-și devăluie identitatea, spune că mama sa a pedepsit-o pentru două săptămâni, după ce a cauzat un incendiu în timp ce gătea pentru că i-a fost distrasă atenția.

Aceasta a dat mesaj celor de la The Guardian de pe tableta unor rude, pentru că încă nu i se permite accesul la dispozitivele sale.

Ea folosește contul de Twitter pentru a posta despre Ariana Grande, acesta fiind contul de fan.

După ce postările au devenit virale, cu peste 12.000 de share-uri, însăși rețeaua de socializare a intervenit cerând ca Dorothy să se întoarcă pe internet, postând #FreeDorothy.


13224 de afisari


Când nu ai telefon folosești frigiderul.
asavreau [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 9:25
+9/21
Nu spune ce ține la frigider.Eu cred-că prostia,pentru-că nu pare să înțeleagă că mama ei nu a pedepsito,ci a vrut să o facă să înțeleagă că trebuie să fii atent cu ce se întâmplă în jurul tău ca să fii sănătos și să poți socializa cu succes.Ar fi bine să nu se mai promoveze prostia,pentru-că prostia se prinde mai ușor și fără a fi promovată prin articole fără rost.
Deplasare totala
Delicatu [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 10:49
+8/16
"însăși rețeaua de socializare a intervenit cerând ca Dorothy să se întoarcă pe internet, postând #FreeDorothy. "
Pai cu ce tupeu, cu ce drept ar putea o retea de socializare sa fie mai presus de o mama care vrea sa dea o lectie unui copil. Din articol e clar ca mama a procedat foarte bine aplicand acea pedeapsa tocmai pentru responsabilizare, iar ea "scrie cu frigiderul"
Jalnice zile am ajuns!
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings