Un zbor reprogramat s-a transformat într-o experiență unică pentru Vincent Peone, un regizor din New York. Acesta a zburat în propriul „avion privat”, pentru că niciun alt pasager nu s-a mai prezentat la poarta de îmbarcare. Peone s-a îmbarcat în avionul respectiv săptămâna trecută, când a urcat la bordul unei aeronave a firmei Delta Airlines din Aspen, Colorado cu destinația Salt Lake City, scrie ABC News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul și-a înregistrat experiența și a împărtășit-o postând un videoclip pe contul său de Twitter. Clipul a strâns până acum 1,23 de milioane de vizualizări și peste 53.000 de aprecieri.

Videoclipul începe cu angajata care stă la poarta de îmbarcare și care-i cere unicului pasager al zborului să urce în aeronavă.

„Ăla-s eu”, a fost răspunsul lui Peone.

Bărbatului nu-i venea să creadă așa că a întrebat angajata care-l ducea până la avion dacă a mai văzut o situație de genul acesta de-a lungul carierei sale. Femeia i-a răspuns amuzată că da.

La bordul avionului, bărbatul este întâmpinat de însoțitoarele de bord care îi urează bun venit în avion. De asemenea, Peone a avut ocazia să se întâlnească și cu cei doi piloți care glumesc și ei pe seama faptului că bărbatul este singurul pasager al zborului.

În alte cadre se vede cum echipajul încarcă saci de nisip în aeronavă pentru a adăuga greutate din cauza cabinei goale.

O situație similară s-a întâmplat în aprilie anul acesta când un pasager lituanian a călătorit singur de la Vilnius la Bergamo.