Reacția liberalilor la plângerea penală anunțată de PSD. Cîțu: O să cer comisie de anchetă la PE - Hotnews Mobile
1 € 4,7759 1 USD 4,3172miercuri 20 nov 2019

Reacția liberalilor la plângerea penală anunțată de PSD. Cîțu: O să cer comisie de anchetă la PE

de L.P. Marţi, 13 august 2019, 16:12
- a A+
Imagine
Liberalii și social-democrații se atacă și se amenință cu anchete și plângeri penale. După ce PSD a anunțat că le face plângere penală, liberalii Rareș Bogdan și Florin Cîțu reacționează din nou pe pagina lor de socializare. Cîțu susține că va cere înființarea unei comisii de anchetă la nivel european pentru modul cum Guvernul a "măsluit execuția bugetară din 2018" .Cîțu spune că nu este speriat de PSD amintind că PSD l-a mai anchetat și în 2017 prin ASF.

"În sfârșit voi putea merge, în mijlocul campaniei electorale, împreună cu procurorul de caz la Ministerul Finanțelor Publice și la Comisia Națională de Strategie și Prognoza. Voi cere să fie prezentă și o echipă a Comisiei Europene care deja a arătat ca execuția bugetară pentru 2018 a fost măsluită. O să cer ajutorul și lui Rareș Bogdan pentru a prezenta aceste informații în PE și pentru a constitui o comisie de anchetă acolo", scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan scrie pe pagina sa de Facebook că social-democrații sunt disperați pentru că au fost demascați cu privire la situația bugetului de stat.

"I-am demascat și sunt disperați! Florine, ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria! De urechi și cu picioare în fund, așa merită!", a scris Rareș Bogdan, marți, pe contul său de Facebook.

Reacția celor doi liberali vine în contextul în care PSD a anunțat că va depune plângere penală împotriva reprezentanților PNL care au acuzat PSD și ALDE că "ar fi furat" 10% din PIB.


2534 de afisari


Nu e secret
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 16:30
+1/7
PE știe că Ro e guvernată de hoți și complici al jaf, de gașca de infractori psd+alde. Nu e nici un secret.
Un fel de...
blackarrow [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 8:22
+1/1
"psd-pnl, aceeasi mizerie ", nu ? Eu zic ca problema e mai complexa de atat, dar sunt evidente anarhia, dezastrul economis si social in care psd-alde au aruncat tara in cativa ani ! Asta e incontestabil, oricat ai incerca sa lovesti in toate partile, in PNL sau USR .Chestiile cu "agenda ' din afara Ro sunt vrajeli prostesti, gen strainii care ne vor raul, etc. Ceva dovezi ?!
Mai bine sa vedem cum scapam de psd-alde, dupa aia mai vedem....
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings