Ajunsă la Cincinnati după ce la Toronto a fost nevoită să abandoneze, Simona Halep a avut parte de un antrenament special pe tărâm american, fostul lider mondial pregătindu-se alături de Darren Cahill.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt foarte încrezătoare că voi juca. Nu cred că durerea pe care o am o să mă determine să renunţ la un turneu în totalitate. Mă simt destul de ok acum, am făcut tratament câteva zile. Astăzi o să încerc să joc, nu am jucat deloc de când am terminat jocul la Toronto. Sunt încrezătoare că o să pot să gestionez această durere", a precizat Simona Halep pentru Gabriel Morariu, corespondentul Digisport la Cincinnati.

De altfel, antrenorul australian i-a dat sfaturi Simonei pe toată durata turneului de la Wimbledon, competiție pe care Halep a câștigat-o în premieră după o finală cu Serena Williams.

Ce a spus Simona despre despărțirea de Cahill

"M-am simţit puţin pierdută când mi-a spus că ne vom despărţi, dar eram, de asemenea, încrezătoare. Ştiam că dacă voi pune în practică ceea ce m-a învăţat el în cei trei-patru ani, cât am fost împreună, atunci voi avea o şansă bună pe teren.Ne-am despărţit, dar vorbim în continuare. E prietenul meu şi îmi este alături tot timpul. A venit să vadă şi meciuri şi mi-a dat sfaturi prieteneşti. Sper să revină. Poate acest rezultat îl va aduce înapoi" - Simona Halep, potrivit The Guardian.

Turneul de la Cincinnati (Premier 5) se dispută în perioada 12-18 august, pe hard. Are premii totale în valoare de $2,944,486, la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, iar directorul competiției este Andre Silva. Ultima campioană este Kiki Bertens, cea care a trecut în finală de Simona Halep. Primele patru favorite sunt Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova și Simona Halep.

Posibilul traseu al Simonei Halep la Cincinnati:

Turul I - liber

Turul 2 - Carla Suarez Navarro/Ekaterina Alexandrova

Turul 3 - Amanda Anisimova/Madison Keys

Sferturi - Kiki Bertens/Belinda Bencic

Semifinale - Naomi Osaka/Serena Williams

Finală - Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Petra Kvitova.