VIDEO Un incendiu puternic a distrus în totalitate fostul club Bamboo din Mamaia. UPDATE - Hotnews Mobile
1 € 4,7305 1 USD 4,2682miercuri 21 aug 2019

VIDEO Un incendiu puternic a distrus în totalitate fostul club Bamboo din Mamaia. UPDATE

de I.B. Marţi, 13 august 2019, 3:40
- a A+
Imagine
UPDATE Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime, porivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica. Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private.

La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini. O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul.

Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopții de luni spre marți la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, Silence, fostul Bamboo.

Incendiul s-a manifestat violent în clubul din Mamaia.Pompierii au creat echipe de căutare, însă, din primele informații, nu sunt victime.

"Intervin șapte autospeciale de stingere și autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susținute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare și din primele informații nu sunt victime", au transmis reprezentanții ISU Constanța.

În sprijinul salvatorilor, pentru stingerea incendiului izbucnit la fostul club Bamboo din Mamaia au venit și echipe ale serviciilor private de pompieri.

Deocamdată nu se știe din ce cauză au izbucnit flăcările.
15086 de afisari


la fel ca si la altele
gopo2016 [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 5:39
+24/24
mai fac oameni un "ban cinstit" de la asigurari, se va considera accident de la un scurt circuit si gata
A 3-a oara !!!
neagoe [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 8:38
+12/12
.Este vorba de acelasi proprietar sau vreun asociat comun?
Cladirile Bamboo sunt incendiate in mod repetat. Cea din Bucuresti a ars de doua ori, acum cea din Mamaia... e ceva putred... Asigurararea sau distrugerea de probe sau ...
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings