Laurette vinde tot și pleacă în America. Ar putea fi ultima vară în România pentru Laurette. Mulatra a ieşit la o plimbare prin Capitală în stilul vestimentar cu care ne-a obişnuit dintotdeauna: supersexy! Se pare că celebrul manechin vrea să plece definitiv din ţară. Ea şi-a scos casa şi maşina la vânzare pentru că vrea să „fugă” în America. Singurul regret pe care l-ar avea e legat de mama ei care locuieşte în Brăila. Aproape săptămânal o vizitează, iar fiica ei este ataşată de bunică, notează Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Lidia Buble, în lacrimi. Ce dezvăluiri a făcut soția lui Răzvan Simion. Lidia Buble a avut lacrimi în ochi astăzi și a împărtășit trăirile sale cu apropiații și fanii. Alături de o fotografie marcantă, soția lui Răzvan Simion a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în vara anului trecut. Lidia Buble se numără printre cele mai criticate vedete de la noi atât prin prisma relației pe care o are cu prezentatorul matinalului de la Antena 1, cât și pentru micile imperfecțiuni, scrie Cancan.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Mesajul dur transmis de artistă. „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută”. O altă despărțire șochează showbizul din România. Claudia Pătrășcanu, fostă membră a trupei SEXYY, s-a despărțit de soțul ei, Gabi Bădălău. Cei doi au împreună doi băieți. Claudia Pătrășcanu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care confirmă despărțirea de tatăl copiilor ei. Prietenii virtuali i-au transmis zeci de mesaje de încurajare, îndemnând-o să fie puternică în această perioadă, potrivit Libertatea.

Cântăreața care are peste 10.000 de perechi de pantofi. Într-un episod recent de Carpool Karaoke, James Corden a invitat-o pe Celine Dion. Acesta a întrebat-o despre presupusa ei obsesie pentru pantofi. Când artista a refuzat să răspundă direct, Corden i-a amintit acesteia de interviul pe care l-a oferit în 2017, în care a spus că garderoba ei adăpostește peste 10.000 de perechi de pantofi, se arată în articolul Unica.

What’s Up divorțează după 3 ani de căsnicie. Mesaj emoționant pentru Simina. Cântărețul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea (30 de ani), a anunţat oficial despărţirea de soţia sa, Simina Costea (29 de ani), după nouă ani de relaţie. După trei de căsnicie, What’s Up şi Simina au decis să se despartă. Cântăreţul a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru fani, dar şi pentru fosta lui parteneră, potrivit Știrile Pro Tv.