Momentul în care 20 de rățuște blochează circulația pe 4 benzi într-un oraș american. Cu o mamă vigilentă în deschiderea șirului indian, rățuștele au traversat tacticos, spre amuzamentul şoferilor. Nimeni nu a fost deranjat să stea 1 minut în loc. N-au claxonat impacientaţi nici măcar cei din spatele cozii de maşini, care probabil nu ştiau cauza ambuteiajului, scrie Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un bărbat a sunat la 112 ca să reclame dispariția mamei. Femeia de 63 de ani își găsise un iubit pe Facebook și a plecat de acasă fără să anunțe. Când autoritățile au început s-o caute, au găsit-o în casa unui bărbat pe care femeia l-a cunoscut pe Facebook cu două săptămâni în urmă și de care s-a îndrăgostit! Femeia s-a mutat acasă la ultima ei cucerire, dar a „uitat” să-și anunțe și fiul de noua ei viață, relatează Libertatea.

Povestea din spatele unor imagini care au devenit virale pe internet. Imaginile surprinse de un fotograf din Minnesota într-o pădure au devenit virale pe rețelele de socializare. Julie Carrow a fotografiat o căprioară acoperită de atât de multe tumori, încât nici măcar ochii nu i se puteau vedea. Departamentul de Resurse Naturale Minnesota a transmis că animalul suferă de un caz sever de fibroză, boală care nu este contagioasă pentru oameni și nu este fatală pentru căprioară, conform Digi24.

O femeie şi-a revenit în mod miraculos după 27 de ani petrecuţi în comă. În 2017, familia pacientei a beneficiat de un ajutor financiar a fundaţiei prinţului-moştenitor al Emiratelor Unite pentru a fi transferată la un spital din Germania. Munrira Abdulla a fost supusă unor proceduri care au presupus corectarea muşchilor ei atrofiaţi din braţe şi picioare. După un an petrecut în spitalul german, ea şi-a revenit în mod miraculos, factorul extern determinat fiind, după cum a declarat Omar Webair, fiul Munirei, faptul că ea a simţit când el a fost implicat într-o altercaţie cu personalul medical chiar în camera în care ea era internată, potrivit Descoperă.

Studiul care arată că pisicile își cunosc numele. Ce le-a dat de gol. Dacă aveaţi dileme pe această temă, aflaţi că pisicile îşi cunosc foarte bine numele, doar că de multe ori preferă să-şi ignore stăpânii. O echipă de cercetători japonezi a ţinut să stabilească ştiinţific acest lucru. Ca să vadă dacă felinele percep diferenţa, le-au pus să asculte de pe un disc atât propriile nume, cât şi cuvinte asemănătoare. S-a dovedit că la auzul numelor, pisicile îşi mişcă abia perceptibil capetele ori doar urechile, conform Știrile Protv.