VIDEO Lana Del Rey a scris un cântec despre o Americă fără arme, ca urmare a atacurilor armate care au avut loc recent în SUA - Hotnews Mobile
1 € 4,7305 1 USD 4,2682miercuri 21 aug 2019

VIDEO Lana Del Rey a scris un cântec despre o Americă fără arme, ca urmare a atacurilor armate care au avut loc recent în SUA

de N.O. Miercuri, 7 august 2019, 21:05
- a A+
Imagine
Lana del Rey a scris un nou cântec, intitulat "Looking for America", ca reacție la atacurile armate care au avut loc recent în Statele Unite și care s-au soldat cu peste 30 de morți, relatează AFP."Caut încă propria versiune a Americii / Una fără arme, unde steagul poate zbura cu adevărat / Fără bombe în aer, doar cu focuri de artificii...", cântă artista americană, acompaniată la chitară de către producătorul său Jack Antonoff, într-un video publicat pe contul său de Instagram.

"Știu că nu sunt un om politic și nu încerc să fiu, așa că scuzați-mă că am o opinie, dar în lumina tuturor atacurilor în masă din ultimele zile care chiar m-au afectat profund, vreau doar să public acest video pe care inginerul nostru Laura l-a filmat acum 20 de minute", scrie artista în vârstă de 34 de ani alături de clip, adăugând că numi melodia "Looking for America".

La un interval de mai puțin de 13 ore, doi tineri au deschis focul asupra unor grupuri de oameni în Texas și Ohio, omorând în total 31 de persoane și rănind mulți alții.
1352 de afisari


Frumos, dar degeaba
qbic [utilizator], Joi, 8 august 2019, 8:29
+2/4
In America n-o sa se schimbe nimic pentru ca politicienii sunt mituiti de industria de armament ca sa nu faca nimic. Masacrele vor continua si politrucii idioti vor gasi noi tapi ispasitori: jocurile video, internetul, nebunii. Numai ca toata lumea are nebuni, internet si jocuri video, insa nu are si masacre ca America. Cumva pentru ca nu au arme la indemana cu care sa le comita?

Dormi linistita America! Vanzatorii de arme lucreaza pentru tine, armele te vor proteja...asa cum ii protejeaza si pe miile de nefericiti ucisi in fiecare an.
Și fabrica de armament are contracte pentru
BleahBleah [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 18:19
0/0
Vânzarea către civili de PM-uri semi-automate SUA ... Se numesc WASR acolo ... Or mitui și ei politicienii americani?
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings