Lana del Rey a scris un nou cântec, intitulat ”Looking for America”, ca reacție la atacurile armate care au avut loc recent în Statele Unite și care s-au soldat cu peste 30 de morți, relatează AFP.

Lana Del ReyFoto: Captura video

”Caut încă propria versiune a Americii / Una fără arme, unde steagul poate zbura cu adevărat / Fără bombe în aer, doar cu focuri de artificii...”, cântă artista americană, acompaniată la chitară de către producătorul său Jack Antonoff, într-un video publicat pe contul său de Instagram.

”Știu că nu sunt un om politic și nu încerc să fiu, așa că scuzați-mă că am o opinie, dar în lumina tuturor atacurilor în masă din ultimele zile care chiar m-au afectat profund, vreau doar să public acest video pe care inginerul nostru Laura l-a filmat acum 20 de minute”, scrie artista în vârstă de 34 de ani alături de clip, adăugând că numi melodia ”Looking for America”.

La un interval de mai puțin de 13 ore, doi tineri au deschis focul asupra unor grupuri de oameni în Texas și Ohio, omorând în total 31 de persoane și rănind mulți alții.