Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 81 de ani. Nu a avut copii, dar are 11 nepoți și 13 strănepoți. Rodica nu are copii, însă are o familie numeroasă: ”Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii. Nu este vorba că nu am vrut, ador copiii. Am vreo 11 nepoți și 13 strănepoți. Mă sensibilizează și bătrânii, căci am avut niște cazuri în familie. În primul rând, mama, care șapte ani a trecut printr-o dramă”, a declarat ea pentru Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Anamaria Ferentz rupe tăcerea după moartea lui Marcel Toader. Ce spune despre fostul soț. Cântăreața a aflat de pe site-urile de socializare că fostul soț a murit sâmbătă, 3 august. Un internaut i-a scris la o postare că Marcel Toader a murit. Anamaria Ferentz a răspuns la comentariul internautului spunând că a aflat deja vestea morții lui Marcel Toader. Cântăreața se află în Statele Unite ale Americii și cel mai probabil nu va ajunge la înmormântarea afaceristului, scrie Știri Mondene.

Noi acuzaţii împotriva lui R. Kelly: cântăreţul ar fi plătit o minoră să danseze dezbrăcată. Cântăreţul american R. Kelly, care este deja anchetat pentru că a agresat minore, a fost acuzat, luni, în statul Minnesota, că ar fi solicitat unei minore să se prostitueze, scrie presa din America. Noul episod judiciar vine la câteva zile după ce el a pledat nevinovat la New York pentru mai multe capete de acuzare, în special că a sechestrat, ameninţat şi filmat mai multe tinere fete şi femei, notează Adevărul.

Ce nume va purta Andreea Bălan după ce se va căsători cu George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea se vor căsători curând, cununia civilă va avea loc la începutul lui septembrie. Cununia religioasă, petrecerea și botezul mezinei vor fi pe 15 septembrie. Iar, acum, artista a dezvăluit și ce nume va purta după nuntă: “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan pentru CanCan.

Imagini impresionante de la nunta Amaliei Năstase cu Răzvan Vasilescu. Cei doi și-au unit destinele în Las Vegas. Recent, aceasta a publicat imagini de la nunta lor, care a avut loc în mare secret, la Las Vegas. Amalia și Răzvan au împreună un băiețel de 4 ani, pe nume Toma. După căsătorie, Amalia a preferat să-și păstreze numele de familie şi a explicat motivul pentru care a ales aşa. Cei doi au avut parte de o ceremonie ca-n filme și a fost oficiată de o sosie Elvis Presley, conform Verdict.ro.