Gina Pistol, dezvăluiri din vacanță: „Îmi reîncarc bateriile departe de cotidian”. Deși organizarea a fost făcută pe ultima sută de metri, frumoasa prezentatoare a ales ca destinație Lefkada, una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionică. Pe lângă plajele cu apă turcoaz și nisip fin, renumite pentru peisajul lor unic, Gina s-a plimbat și pe străduțele orășelelor, acolo unde, nu doar o singură dată, a fost recunoscută de turiștii din zonă. Și pentru că prin rolul său la Chefi la cuțite este înconjurată și de delicii culinare, Gina nu a putut sta departe de tavernele grecești și de mâncarea tradițională, potrivit Unica.

Caru` cu vedeteFoto: Colaj foto

Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță. Prezentatoarea tv a explicat pe blogul personal, de ce au luat această hotărâre: "Cred că a fost bine și din punctul ăsta de vedere că Alexandru a petrecut timp mult cu noi și că nu a mai mers la grădiniță. A putut să se obișnuiască cu situația așa cum este ea, prin prezența sa și nu prin absență", informații preluate de pe Libertatea.

Dieta lui Dragoş Pătraru: a slăbit 33 kg fără să facă foamea, deși sare peste cină. Dragoș Pătraru avea în urmă cu cinci ani 122 de kilograme. „Am început să mă documentez despre nutriție acum cinci ani, când aveam 122 de kilograme și aveam probleme să duc o frază până la capăt. Studiez acest subiect de peste patru ani și așa am reușit să slăbesc peste 30 de kilograme fără să mă înfometez și fără să mai fiu în pericol de a mă îngrășa la loc. E vorba de prevenție, despre cum ne ocupăm de sănătate când suntem încă sănătoși”, a spus Dragoș Pătraru pentru Click.

Boala de care suferea, în tăcere, Marcel Toader. Tatăl lui Marcel Toader a murit din cauza unui infarct în 2007, iar în 2012 afaceristul însuși a fost la un pas să moară după ce inima i s-a oprit. Se pare că Toader avea mari probleme cardiace, însă a refuzat să discute despre asta pentru a-și proteja mama, Rădița, care a rămas sensibilă la acest subiect. Din contră, Marcel îi spunea mamei sale că analizele i-au ieșit excelent și că nu are aceleași probleme din cauza cărora a murit și tatăl lui, scrie b1.ro.

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit pentru a doua oară. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna februarie, iar acum au vrut să aibă şi o nuntă oficială. Şi de data aceasta, Heidi Klum a strălucit într-o rochie albă, fără bretele, formată din straturi de tull. Ceremonia fastuoasă a avut loc pe un yacht din Insula Capri. Heidi Klum și Tom Kaulitz au dorit ca nunta lor să fie una privată, aşa ca au angajat bodyguarzi care au încercat să acopere momentul cu umbrele. Din fericire, paparazzi au reuşit să surprindă câteva cadre cu mirii, conform verdict.ro.