Motivul pentru care Ferrari dă în judecată un client care și-a pozat mașina pe Instagram. Philipp Plein este un designer german care nu numai că are un Ferrari, dar i-a cumpărat și mamei sale unul. Este atât de mândru de mașina pe care o deține, dar și de produsele pe care le face, încât obișnuiește să le pozeze și să încarce acele fotografii pe Instagram. Probabil că te-ai gândi că odată ce ai cumpărat o mașină poți să faci ce vrei cu ea. Însă Ferrari crede că Plein profită de marca Ferrari ca să-și vândă propriile produse, potrivit Playtech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Proiect revoluţionar: un sistem cerebral artificial asemănător creierului uman, disponibil în cinci ani. Proiectul de cercetare în domeniul inteligenţei artificiale la care Microsoft contribuie cu un miliard de dolari îşi propune să construiască un sistem cerebral artificial asemănător creierului uman. Firma fondată în urmă cu patru ani de vizionari din industria de profil precum Elon Musk, Peter Thiel şi Reid Hoffman, tocmai a lansat o nouă provocare adresată celorlalţi specialişti - o investiţie de un miliard de dolari din partea companiei Microsoft pentru construirea unui computer capabil de Inteligenţă Artificială Generală (IAG), un nivel asemănător cu al oamenilor, scrie Descoperă.ro.

Motivul pentru care un bărbat nu a mai vorbit cu familia de 4 ani. „Mă scoate din minți!”. Derrol Murphy, în vârstă de 41 de ani, suferă de misofonie, o afecțiune rară care-i face pe oameni să se panicheze sau să se enerveze atunci când aud anumite sunete. Derrol nu și-a mai văzut familia de patru ani, pentru că nu suportă să-i audă mestecând, a plecat în fugă de la mai multe întâlniri din același motiv și s-a certat cu mai mulți colegi, care aveau obiceiul să se joace cu pixurile la muncă, arată articolul Știrile Pro Tv.

La Casa del Papel a doborât toate recordurile. A devenit cel mai urmărit serial pe Netflix. Serialul spaniol a revenit cu un nou sezon pe Netflix pe 19 iulie, iar partea a treia din La Casa de Papel a reușit să întreacă orice așteptări. Platforma de streaming a anunțat că peste 34 de milioane de conturi au urmărit sezonul trei din serial. Partea și mai interesantă e că a reușit să ajungă la un asemenea număr în doar șapte zile. Astfel, La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză, conform Playtech.

Un detector de minciuni cu inteligenţă artificială va fi folosit pentru securitatea aeroporturilor. Compania Discern Science International lucrează la comercializarea unui detector de minciuni cu inteligenţă artificială, care urmează să fie folosit pentru securitatea în aeroporturi, relatează site-ul publicaţiei Financial Times, citat de Mediafax. În program va fi incorporat un agent de securitate virtual care va pune întrebări călătorilor. Proiectul este finanţat cu fonduri federale pentru cercetări academice şi ar putea ieşi pe piaţă în aproximativ şase luni, scrie Descoperă.ro.