Traficul este restricționat duminică pe Autostrada A1 în urma unui accident rutier. Din cauza numărului mare de autovehicule, circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfășoară în condiții de aglomerație în sensul către Capitală, arată Info Trafic.

Aglomeratie pe Autostrada SoareluiFoto: Facebook/ MariLena Lefter

UPDATE 18.20: Pe A1 Bucureşti – Piteşti, spre capitală, la kilometrul 41(localitatea Găiseni), a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor iar autovehiculele au rămase în banda nr 2, se circulă pe prima bandă.

”Din cauza numărului mare de autovehicule, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti - Bucureşti se desfăşoară pe tronsonul kilometric 36 - 40 în condiţii de aglomeraţie. La intrarea în municipiul Bucureşti s-a format coloană de maşini”, arată un comunicat InfoTrafic.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către capitală valorile de trafic sunt crescute. Între kilometrii 212(Constanţa) şi 160 (Cernavodă) traficul este intens iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, tot în direcţia către Bucureşti, este aglomeraţie pe Podul Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti. Se circulă cu viteză redusă şi între Feteşti şi Lehliu Gară precum şi la intrarea în capitală.

Potrivit Info Trafic, șoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti - Drajna Nouă - Lehliu Gară.

Polițiștii recomandă ca, pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, șoferii să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.