Purtătorul de cuvânt al PSD îl atacă duminică pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidențiale din partea Alianței USR-PLUS, scriind pe Facebook că ”s-ar putea să constatăm” că acesta ”nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici”, ”care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul "0”, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș.

HotNews.roFoto: Hotnews

Social-democratul îl critică pe liderul USR făcând referire la o declarație a acestuia, respectiv că Alianța USR-PLUS a făcut ”un pariu cu România” că această alianță ”poate să devină următorul jucător consistent din politica din România şi următorul nucleu în jurul căruia se va forma guvernul”.

”La finalul negocierilor dintre liderii Alianței Lozincilor USR - PLUS, am aflat ca Dan Barna a făcut alianța cu PLUS, așa, “ca un pariu cu România”. Interesantă raportare la soarta propriei țări. Mai mult, Barna ne oferă, din nou, “marea șansa” de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului "0" în România, domnul Dacian Cioloș, cel care “îndreptățit” de rezultatele 0 pe linie, își permite să dea lecții singurei guvernări responsabile și performante, guvernarea PSD - ALDE”, a scris Fifor pe

Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD mai scrie că ”omul nou în politică”, Dan Barna, ”nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici”.

”Revenind la domnul Barna, facem și noi un pariu cu dânsul. Punem pariu că, onest cum se pretinde a fi, va arăta transparență în perioada următoare în privința tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul.

S-ar putea să constatăm că omul “nou” în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul "0".

PSD nu va permite ca acești falși actori politici să arunce din nou țara în blocajul pe care l-am preluat în iarna lui 2016. Tehnocrații de atunci, nu sunt decât lozincarii de astăzi!”, a subliniat Fifor.