Boris Johnson dorește ca perioada de tranziție Brexit să fie finalizată înainte de alegeri - Hotnews Mobile
1 € 4,7536 1 USD 0,7275marţi 15 oct 2019

Boris Johnson dorește ca perioada de tranziție Brexit să fie finalizată înainte de alegeri

de I.B. Joi, 18 iulie 2019, 2:37
- a A+
Imagine
Boris Johnson, candidatul favorit pentru preluarea funcției de prim-ministru al Marii Britanii, a declarat miercuri să dorește ca perioada de tranziție Brexit să fie finalizată înainte de viitoarele alegeri, programate pentru anul 2022, relatează Reuters.

"Ar trebui să ieșim complet (din Uniunea Europeană, n.red.) înainte de viitoarele alegeri", a declarat Johnson, citează Mediafax.Boris Johnson a transmis că dorește implementarea unui acord cu Uniunea Europeană, conform căruia cele două părți să nu fie nevoite să impună taxe vamale cât timp negociază viitorul acord permanent. Uniunea Europeană a anunțat că nu va renegocia acordul încheiat de prim-ministrul Theresa May.

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.1176 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings