Viorica Dăncilă: Nu funcționarii și diplomații României au realizat Președinția Consiliului UE - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021
Corespondență de la Strasbourg

Viorica Dăncilă: Nu funcționarii și diplomații României au realizat Președinția Consiliului UE

de Claudiu Zamfir Marţi, 16 iulie 2019, 17:58
- a A+
Imagine
​Nu funcționarii și diplomații României au realizat Președinția română la Consiliul Uniunii Europene, a spus, marți, în Parlamentul European, premierul Viorica Dăncilă.


"Nu funcționarii și diplomații României au făcut, au realizat Președinția. Președinția a fost condusă de Guvernul României. La fiecare reuniune, ministrul a prezidat lucrările, a fost o foarte bună cooperare, pentru care i-am felicitat pe experții noștri, pe toți cei care s-au implicat, pe toți cei care au acționat cu adevărat pentru România, nu împotriva României", a spus Viorica Dăncilă.

Ea i-a răspuns astfel europarlamentarului Dragoș Tudorache, care afirmase că meritul pentru Președinția română la Consiliul Uniunii Europene este al funcționarilor și diplomaților români, nu al politicienilor.


16659 de afisariprstul nu e prost destul...
pehash [utilizator], Marţi, 16 iulie 2019, 18:29
+28/38
a vorbit Vasilica din Videle.
si uite asa ....
asada [utilizator], Marţi, 16 iulie 2019, 19:12
+23/27
....lighioana asta isi arata intreaga ticalosie si inpertinenta !!! Guvernul codus de ea catastrofal numai ministrii competenti nu are !!! Daca au fost si sant atat de buni de ce bati toba de saptamani bune cu remanierea si restructurarea !!Hai sictir madam !!!!
inca 7 comentarii comenteaza