Un belgian a stat aproape cinci zile pe toaletă ca să stabilească un record mondial. Jimmy De Frenne, în vârstă de 48 de ani, care urmează cursuri pentru a deveni şofer de autobuz, şi-a propus să stea 165 de ore pe un closet amplasat special pentru această tentativă în mijlocul unui bar, însă a renunţat vineri dimineaţă, după 116 ore. Barul „Filip’s Place” din Ostend a rămas deschis toată această perioadă, ceea ce le-a permis membrilor familiei şi prietenilor lui Frenne să îl viziteze, notează Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care mai mulți bicicliști au ieșit dezbrăcați pe străzi. În ciuda vremii răcoroase, câteva sute de biciclişti au ieşit pe străzile oraşului german Koln aproape dezbrăcaţi. Unii şi-au pictat corpul strategic, alţii au pedalat cu naturaleţe, dezvelindu-şi o mare parte din corp. Ar fi fost lipsiţi total de inhibiţii dacă legea germană nu le-ar fi interzis să meargă pe bicicletă complet dezbrăcaţi. Chiar şi aşa, trecătorii s-au oprit intrigaţi să se uite la ei, notează Stirile Protv.

Este nevoită să poarte nasuri false! Povestea femeii este înduioşătoare. Britanica Jayne Hardman este nevoită să poarte nasuri false după ce pe al său l-a pierdut în urma unei boli. Mai nou, ea şi-a luat un nas care să se asorteze la faţă când bea! Jayne Hardman, o femeie de 49 de ani, din Redditch, Worcestershire, centrul Angliei, spune că a fost nevoită să-şi ia recent şi un nas mai roz, pentru atunci când bea. Înainte, când îşi punea celelalte nasuri magnetice, de culoarea obişnuită a pielii, se vedea strident că sunt artificiale, când se înroşea, scrie Click.

A cheltuit 20.000 de euro să semene cu păpușa Ken. Cum arată acum. Jonathan Dylan, un bărbat de 30 de ani din Vancouver, Canada, a cheltuit în jur de 20.000 de euro ca să arate precum păpușa Ken. Lunar, regimul său de „frumusețe”, care include tratamente cu Botox, bronz artificial și epilat, îl costă în jur de 1.100 de euro. Jonathan, vedetă pe rețelele de socializare, merge la solar în fiecare săptămână, poartă lentile de contact și își face șuvițe la salon în fiecare lună, totul ca să arate precum populara păpușă, potrivit Stirile Protv.

Cel mai scump strugure din lume. Un ciorchine a fost vândut cu 11.000 de dolari. Strugurii din soiul „Roman Ruby” pot fi consideraţi cei mai scumpi din întreaga lume. Un ciorchine de strugure din acest soi a fost vândut recent pentru suma de 11.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii. Licitaţia a fost organizată în oraşul japonez Kanazawa, iar cumpărătorul a fost proprietarul unui lanţ hotelier care a plătit echivalentul a 11.000 de dolari pentru 24 de boabe de strugure, relatează Descopera.