Un cimpanzeu dă lecții multor oameni. Bobo a învățat să recicleze gunoiul. Un cimpanzeu de la rezervația pentru animale sălbatice din Shanghai dă lecții multor oameni. Acesta a învățat să recicleze gunoiul. Cimpanzeul Bobo a prins rapid regulile și chiar este vedeta unui filmuleț menit să îi inspire și pe localnici. Bobo a fost filmat în timp ce aruncă, pe rând, un șervețel, o coajă de banană și un recipient din plastic - toate în pubelele corespunzătoare, scrie Stirile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pictează vedete cu buzele. Alexis Frasers a făcut o avere din tablourile inedite. Povestea de succes a pictoriţei Alexis Frasers, de 34 de ani, din Toronto, fascinează întreaga lume. Ea a câştigat la greu vânzând tablouri cu totul deosebite, pe care le face numai cu rujul. Nu vrea să spună exact ce sume a adunat, dar confirmă că îşi vinde pânzele realizate cu săruturi cu sume de peste 1.000 de dolari (4.220 de lei), bucata. Ideea de a picta cu buzele i-a venit după ce un client i-a cerut să-i facă un portret al actriţei Marilyn Monroe într-un mod cu totul deosebit. A făcut tabloul faimoasei vedete numai sărutând pânza cu buzele rujate şi rezultatul a fost spectaculos, scrie Click.

A „plouat” cu dolari în Atlanta. Ușile unei mașini blindate s-au deschis în trafic. Din mașină au căzut bani, suma pierdută fiind de 175.000 de dolari. Foarte mulți dintre șoferii aflați în trafic au tras pe dreapta și s-au grăbit să adune cât mai mulți dolari. Mulți dintre șoferi au înapoiat banii adunați, în jur de 4.400 de dolari. „Celor care n-au înapoiat banii le transmitem că există înregistrări și că avem imagini. Le cerem să înapoieze banii’, au spus autoritățile conform Libertatea.

Un câine a devenit erou într-un cartier, după ce a gonit un urs care intrase într-o curte. Un câine curajos a devenit erou într-un cartier din New Jersey, după ce a reușit să alunge un urs care intrase pe proprietatea unuia dintre localnici. Ursul a ajuns lângă casă și era, evident, în căutare de hrană. A reușit să doboare o hrănitoare pentru păsări și s-a apucat să devoreze conținutul, când, din spatele său a venit viteazul Riley, relatează Stirile Protv.

Un taximetrist din Rusia și-a dat jos clientele pentru că miroseau a usturoi. Înregistrarea cu momentul respectiv a fost dată publicității chiar de taximetristul respectiv. În înregistrare se vede cum urcă cele patru pasagere, iar la scurt timp șoferul taxiului le întreabă cine a mâncat usturoi. Într-un final, pasagera din față îi spune taximetristului: „Tu ai ales să fii taximetrist, deci trebuie să fii pregătit pentru orice”. Acesta îi răspunde că nu trebuie să transporte pe oricine și că „astfel de clienți sunt unul la o sută”, scrie Libertatea.