Ilie Năstase o jignește iar pe Serena Williams: ”A slăbit vreo 20 de grame, trebuie să o ridice cu macaraua”. ”Simona are prima şansă, chiar şi cu Serena, care e puţin cam obosită, cam grasă, a slăbit vreo 20 de grame, trebuie să o ridice cu macaraua. Serena nu stă fizic prea bine, poate o bate Strycova, care e jucătoare de dublu, nu de simplu. Dacă joacă cu Serena, Simona trebuie să o alerge, să dea scurte. Acum cred că Serena va avea o atitudine de număr 2 în faţa Simonei", a declarat Năstase la Digisport, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Schimbare de look pentru Michelle Obama. Fosta prima doamnă face senzație pe rețelele de socializare. Soția fostului preşedinte american Barack Obama și-a făcut o schimbare de look surprinzătoare. Noua sa coafura, naturală şi ondulată, a stârnit mii de comentarii pe contul de Twitter. Anul trecut, Michelle Obama a fost desemnată cea mai admirată femeie din Statele Unite. După ce activitatea soțului ei la Casa Albă s-a încheiat, Michelle a fost destul de discretă în ceea ce privește aparițiile sale publice, potrivit Libertatea.

Răzvan Simion, primele declarații despre nunta lui Dani Oțil: ”S-a discutat…” A fost zarvă mare și toată lumea aștepta cu sufletul la gură detalii despre nunta lui Dani Oțil. Totul a pornit de la un comentariu pe care Mihai Bobonete i l-a lăsat prezentatorului TV. Răzvan Simion a făcut lumină și a făcut primele declarații despre nunta colegului său de la 'Neatza cu Răzvan și Dani': Deocamdată nu va fi nicio nuntă, iar Mihai Bobonete nu este nașul lui Dani Oțil, potrivit VIVA.

Cu ce cântăreață celebră s-a iubit Prințul Charles în tinerețe. „Aș fi putut deveni prima prințesă evreică”. Toată lumea știe că Prințul Charles (70 ani) a înșelat-o pe Diana cu Camilla Parker Bowles (71 ani), în tinerețe. Însă ceea ce nu mulți știu este că Charles a avut o aventură și în afara relației cu Camilla. Și nu orice aventură, ci una cu o celebră cântăreață. Femeia cu care Charles ar fi avut o aventură în tinerețe este Barbara Straisand (77 ani), iar dezvăluirea a fost confirmată chiar de către artistă, potrivit Unica.

Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră. Se iau două soliste cu treburi solo, una dintre ele campioana show-urilor de dans, cealaltă, campioană la senzualitate, ambele cu aceleași prenume, Andreea Georgiana, amândouă cu amintiri comune. Vorbim despre Andreea Antonescu și Andreea Bălan care, în ciuda identităților proprii, nu au putut scăpa, peste ani, de identitatea comună: "Andrelele". Acesta este și motivul pentru care, la 18 ani de la destrămarea trupei-fenomen Andrè, protagonistele mușcă iar din felia apetisantă a celebrității, potrivit Click.