Transferul lui Antoine Griezmann (28 de ani) la FC Barcelona e din ce în ce mai aproape de oficializare. L'Equipe susţine că formaţia catalană a plătit, joi seara, clauza de reziliere a a atacantului de la Atletico Madrid, în valoare de 120 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Atacantul s-a înţeles cu formaţia catalană încă din luna martie, dar anunţul oficial al plecării de la Atletico Madrid a fost făcut forţat, după ce şefii au descoperit că pregătea încă un filmuleţ în care urma să-şi anunţe personal despărţirea şi le transmitea un mesaj fanilor. Deşi s-au scris multe în ultimul timp, se pare că şefii catalani au plătit clauza de reziliere, iar francezul va fi prezentat oficial la Barcelona.

Antoine Griezmann mai avea contract cu Atletico Madrid până în 2023. Barcelona a plătit 120 de milioane de euro, deşi clauza francezului era de 200 de milioane până la 1 iulie. Urmează acum să fie făcut anunţul oficial al trecerii lui Griezmann la Barcelona. Presa din Spania scrie că prezentarea oficială a fotbalistului va avea loc, luni, pe Camp Nou.

Griezmann, campion mondial cu Franța în 2018, evoluează din 2014 la Atletico Madrid. La acel moment, formația din capitala Spaniei a plătit 30 de milioane celor de la Real Sociedad. În ultimul sezon, sub comanda lui Diego Simeone, Griezmann a evoluat în 48 de partide, reușind 21 de goluri și 10 pase decisive.