Gabriela Firea nu exclude să se înscrie în cursa pentru Cotroceni, susținând că va face „toate clarificările” săptămâna viitoare.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a declarat Firea într-o intervenție la Antena 3.

La insistenta realizatoarei care i-a spus că în alte ocazii a negat că va candida, primarul Capitalei a răspuns: „Voi face aceste clarificări săptămâna viitoare. Îmi voi asuma acele decizii pe care le voi lua”.

Ea a adăugat că nu a fost „certată cu pesediștii sau cu PSD-ul”. „100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse", a mai spus Gabriela Firea.

Nici premierul Viorica Dăncilă nu a exclus o candidatură la prezidențiale. Într-un interviu la DCnews ea a declarat că nu vrea să intre în cursa pentru Cotroceni, însă, dacă partidul i-o va cere, nu va da înapoi.