A câștigat la loto și a început să trăiască un coșmar. Cum și-a pierdut averea. Sherif Girgis, de 23 de ani, lucra într-un cinematograf din orașul australian Perth. În 2007 a câștigat cel mai mare premiu, în valoare de 30 de milioane de dolari, din istoria loteriei australiene. Imediat, visul său a devenit un coșmar după o serie de investiții proaste, la sfatul unui agent imobiliar și primar al orășelului Joondalup, potrivit Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Omul-Papagal vrea acum pene. Ted Richards şi-a schimbat numele din buletin şi îl cheamă acum Ted Omul-Papagal. Bărbatul de 58 de ani din Bristol este unic în lume după ce a trecut prin intervenţii chirurgicale extreme pentru a se transforma într-un veritabil papagal uman. Şi-a montat ţepuşe din titan în cap pentru a avea şi el creastă ca papagalul său Polly. Şi-a tatuat pene colorate pe faţă, şi-a decolorat corneea cu cerneală folosită la tatuaje, a riscat să rămână orb şi vrea să continue şirul transformărilor, scrie Click.

I-a organizat iubitului o petrecere sexuală apoi l-a părăsit. Noua pasiune descoperită. Un fost model de lenjerie intimă din Marea Britanie i-a organizat iubitului o petrecere sexuală, apoi l-a părăsit. Ba mai mult, tânăra a renunțat și la cariera din industria modei, preferând să organizeze petreceri erotice.„Petrecerea a avut un succes uriaș, iar asta mi-a schimbat viața. Acum sunt împlinită pe toate planurile”, a declarat Sarah, conform StirileProtv.

Talent inedit: face tablouri din timbre poştale. Artistul american Pete Mason are 65 de ani şi şi-a descoperit pasiunea după ce a ieşit la pensie. Fostul lector universitar realizează portretele marilor personalităţi folosind diferite timbre poştale. Printre creaţiile lui de căpătâi se află şi tabloul lui Barack Obama despre care spune că ”avea stil de preşedinte”, chiar dacă Mason nu îi simpatizează pe democraţi. Artistul a folosit 2.500 de timbre pentru a face portretul fostului preşedinte american, relatează Click.

Un om a fost filmat cățărându-se în vârful celei mai înalte clădiri din Londra. Deși nu avea obiecte necesare escaladărilor, omul avansa vertiginos spre vârful clădirii de peste 300 de metri înălțime. Bărbatul este acum în interiorul clădirii, unde discută cu oamenii legii. „El n-a fost arestat”, au spus surse din poliție, potrivit Libertatea.