​Ce note au luat la Bac fata lui Liviu Vârciu și baiatul Ozanei Barabancea. Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11, iar Darius, băiatul lui Iordăchioaie, a reuşit cu media 7,68. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat greş la examenul de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Ea a făcut doar subiectul I şi primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciornă, astfel că a reuşit să obţină doar 4,5 la Matematică, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Gina Pistol și Smiley au început să se afișeze împreună. Deși formează un cuplu de aproape doi ani, Gina Pistol și Smiley au evitat să se afișeze în public împreună. Mai mult, ei au refuzat să dea detalii despre relația lor. Vedeta Antenei 1 pare să nu vrea să se dezlipească de Smiley nicio clipă. Ea stă lângă el și înaintea spectacolelor, dar și după terminarea acestora. Recent, la un recital susținut de cântăreț în zona Moldovei, Gina a apărut în dreapta lui și părea extrem de fericită. Totodată, frumoasa blondă a făcut fotografii alături de fanii lui Smiley, notează Unica.

Toată lumea o ştie de la ştiri, însă cum arată Andreea Esca în costum de baie? Fotografii inedite cu vedeta la plajă. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie şi cu vedere la decolteu sunt preferatele ei, conform Ok Magazine.

Cum arată Heidi Klum în lenjerie intimă la 46 de ani. Heidi Klum și-a lăsat admiratorii cu gura căscată după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare purtând doar lenjerie intimă. Ajunsă la Tokyo, după o perioadă petrecută la Paris alături de iubitul ei, Tom Kaulitz, fostul model și-a delectat urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care poartă un set de lenjerie intimă roșie, potrivit Unica.

Ce animal de companie vor să-i dăruiască Meghan și Harry micuțului Archie. Mare iubitoare de câini, Meghan Markle vrea să adopte un patruped dintr-unul dintre adăposturile de câini din apropierea reședinței lor din Windsor. Ducii de Sussex au deja doi câini, un Labrador pe care l-au adoptat în luna septembrie, și un Beagle pe nume Guy, și el adoptat. Dragostea pentru câini este o tradiție în familia regală britanică. Însăși regina Elisabeta a II-a a deținut, de-a lungul vieții, peste 30 de câini din rasa Corgi, notează Perfecte.ro