Un pescăruș portocaliu a fost salvat de pe marginea unei autostrăzi după ce călătorii au observat animalul și l-au dus la veterinar. Inițial, oamenii credeau că este vorba despre o pasăre exotică, însă când au ajuns la veterinar s-a dovedit că pasărea era un pescăruș mânjit din cap până-n picioare de curry, scrie CNN.

Pescăruș portocaliuFoto: Tiggywinkles Wildlife Hospital

"Aceasta este una dintre cele mai ciudate circumstanţe accidentale pe care le-am văzut în ultima vreme”, au scris pe Facebook reprezentanții de la adăpostul de animale Tiggywinkles Wildlife Hospital din Marea Britanie.

Potrivit reprezentanților spitalului, pasărea este sănătoasă și singurul lucru care a făcut-o să nu poată zbura a fost faptul că tot penajul era acoperit de mâncare. De altfel, veterinarii au mai spus că în afară de „mirosul înțepător”, pasărea se află în perfectă stare și și-a revenit după ce i-au făcut o baie și au înlăturat curry-ul de pe ea.

Veterinarii au numit pasărea Vinny, după felul de mâncare indian Vindaloo. De altfel, pescărușul nu este prima pasăre care s-a aflat în această situație. Acum trei ani, un alt pescăruș a fost adus la veterinar plin de tikka masala (tot un fel de mâncare indiană de pui).