Polițiștii și procurorii criminaliști fac anchetă, după ce mai multe părți din cadavrul unei femei au fost descoperite, în timpul nopții de miercuri spre joi, lângă șoseaua de centură a Galațiului, transmite corespondentul Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 14.33 Principalul suspect, iubitul femeii omorâte, este acum la audieri. În urmă cu câteva zile, femeia de 63 de ani ar fi fost omorâtă cu mai multe lovițuri de cuțit de către principalul suspect, un bărbat de 75 de ani, iubitul femeii. Apoi, cadavrul a fost ciopârțit, iar resturile au fost aruncate pe marginea șoselei de centură, lângă gardul unui cimitir. Potrivit informațiilor oferite de procurori, în acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunile de omor și profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, bărbatul de 75 de ani, fiind aplicate trei lovituri de cuțit în zone vitale. Ulterior, cadavrul a fost tranșat în cadă, pus în saci și lăsat în zona unde a fost descoperit.

Surse apropiate anchetei spun că părțile de cadavru au fost descoperite la miezul nopții și imediat au fost alertate autoritățile.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, specialiști în criminalistică și procurori. Sursele mai spun că mâinile și picioarele cadavrului au fost secționate, acestea fiind descoperite în apropierea cadavrului.

De asemenea, pe cadavrul femeii încă neidentificate au fost găsite numeroase semne de violență.

Criminaliștii fac cercetări la fața locului, la ora transmiterii acestei știri, iar cadavrul a fost transportat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Cercetările în acest caz sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.