Argentina și Paraguay au remizat, în noaptea de miercuri spre joi, scor 1-1, în etapa a doua din Grupa B de la Copa America. "Pumele" au adunat un singur punct și au nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a spera la calificarea în sferturi. În cealaltă partidă din această grupă, Columbia a învins Qatarul, scor 1-0, și și-a asigurat prezența în sferturile competiției.

Paraguay vs ArgentinaFoto: copaamerica.com

Miguel Almiron a pasat decisiv la golul înscris de Paraguay în minutul 37. Richard Sanchez a intrat în careu și a înscris cu un șut lângă bară. Chiar dacă Paraguay a fost echipa mai bună în prima repriză, Lionel Messi a profitat de hențul făcut de Ivan Piris în careu (penalti acordat în urma utilizării VAR) și a egalat cu un șut la care Roberto Fernandez nu a putut ajunge. "Albirroja" puteau câștiga, însă Franco Armani a apărat penaltiul executat de Derlis Gonzalez în minutul 62.

Rezumatul partidei dintre Argentina și Paraguay.

Duvan Zapata a înscris singurul gol de pe stadionul Morumbi din San Paulo, în fața a 22.079 de suporteri. În minutul 86, columbianul a transformat cu capul centrarea perfectă a lui James Rodriguez.

Rezumatul meciului dintre Columbia și Qatar.

În ultima etapă, Columbia va întâlni Paraguay, iar Qatar va juca împotriva Argentinei.

Clasament Grupa B:

1. Columbia 6 puncte (3-0)

2. Paraguay 2 (3-3)

3. Qatar 1 (2-3)

4. Argentina 1 (1-3)

Clasamentul echipelor de pe locul 3:

1. Venezuela 2 puncte (0-0)

2. Qatar 1 (2-3)

3. Ecuador 1 (0-4) (-1 meci)