S-a dus cu buchetul de flori la iubita lui și a găsit-o cu altul. Tânărul pe nume Ken Wong a luat un buchet de trandafiri și a mers la casa iubitei lui, pentru a-i face o surpriză. Ajuns în parcare, tânărul a avut parte de cea mai neplăcută surpriză. Acesta și-a văzut iubita într-o ipostază extrem de tandră cu un alt bărbat, notează Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un șofer băut a ieșit cu tancul de 36 de tone, pe stradă, într-un oraș din Polonia. Un incident bizar s-a petrecut pe străzile orașului Pajeczno, unde, un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a ieșit pe stradă cu un tanc T-55. Bărbatul riscă între 2 și 8 ani de închisoare. Individul transporta tancul pe o platformă care s-a stricat. Astfel, în loc să o repare, șoferul a decis să conducă tancul pe străzile orașului din centrul Poloniei, confrom stirileprotv.ro

Cel mai fierbinte trend de pe Instagram. Femeile dotate își folosesc sânii pe post de suport de pahar. În această vară, un nou trend nebunesc a devenit popular pe rețelele sociale! Femeile dotate din întreaga lume se pozează folosindu-și sânii drept suport de pahar. Pentru că este vară și toată lumea adoră bubble tea (ceai cu perle tapioca n.r), pe Instagram a apărut provocarea selfie-urilor cu băutura între sâni. Moda a început în Japonia și s-a răspândit în toata lumea, potrivit Click.

Imagini virale. Reacția unui chelner care varsă halbele de bere de două ori, la aceeași masă. Imaginile au fost surprinse într-un bar din Dublin, Irlanda. Ajuns la o masă cu tava plină de halbe de bere, chelnerul nu pare să aibă vreo reacție atunci când paharele se varsă rând pe rând, clienții fiind cei care încearcă să redreseze situația. În video se vede apoi cum chelnerul revine cu o tavă plină cu halbe de bere, care însă se varsă tot la masa cu pricina, scrie stirileprotv.ro

Cea mai sexy doctoriță nu mai are voie să profeseze: „Nu m-am îmbrăcat provocator în fața pacienților!” Nang Mwe San (28 de ani) s-a trezit cu licența suspendată, din cauza unor fotografii provocatoare postate pe rețelele de socializare. În timpul liber, femeia este și model, iar asta nu le-a plăcut deloc colegilor de breaslă. Ea vrea să pună pauză carierei de medic pentru o perioadă, pentru a se concentra la cea de model, relatează Click.