Ce trebuie să știm despre puterea vindecătoare a florilor de tei. Tratamentele naturiste cu flori de tei sunt renumite prin efectul lor în afecțiunile pulmonare, respectiv stări gripale, tuse cronică și convulsivă, astm bronșic, răceli, ajutând la eliminarea secrețiilor bronșice. În perioada când teii înfloresc, aerul parfumat din jurul nostru îndepărtează stările de oboseală și neliniște, iar organismul se detensionează. Teiul are peste 25 de specii, iar în țara noastră, cel mai răspândit este Teiul pucios (Tilia cordata). Teiul este un arbore longeviv și poate să trăiască și 500 de ani, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Cinci câini prietenoși cu cei mici. Și rase recomandate pentru copiii alergici. Câinii din rasa Beagle.Este un câine de talie mică, activ și jucăuș, dar foarte tolerant. Nu este deranjat de copiii zgomotoși și este fericit dacă este atras în jocurile lor. Este protector cu bebelușii și nu se supără dacă părinții nu îi mai acordă lui toată atenția. Dar trebuie dresat de pui, deoarece are tendința de a lătra destul de mult. Rasa Collie. Un câine de talie mare, inteligent, răbdător și ușor de dresat, Collie este întotdeauna în topul celor mai buni câini prietenoși cu cei mici. Dacă este bine dresat de pui, Collie devine protector față de copii, stă alături de ei în orice moment și dă alarma când apar pericole, relatează Libertatea pentru femei.

Una dintre cele mai comune boli din lume este provocată de consumul de pâine și nu are simptome. O anemie care nu mai trece, dificultatea de concentrare sunt semne care pot anunța boala celiacă (intoleranță la gluten). Glutenul este o proteină prezentă în anumite cereale, precum grâul, ovăzul, orzul, secara şi kamutul. Glutenul are o valoare nutriţională foarte mică iar principala funcţie a acestei proteine este aceea de a acţiona ca agent de legătură, oferind făinii capacitatea de a creşte, ceea ce face posibilă producerea pâinii, scrie Doctorul Zilei.

Apă plată vs apă minerală: care este mai sănătoasă şi hidratează intens. Departamentul de Agricultură din Statele Unite recomandă consumul de apă minerală şi fără îndulcitori decât cel de sucuri carbogazoase şi bogate în calorii, menţionând că această alegere poate reduce riscul obezităţii în cazul adulţilor americani. Brierley Horton, expert nutriţionist, a menţionat pentru InStyle că apa minerală hidratează la fel de bine ca oricare alt tip de apă. Cercetările anterioare, publicate în Jurnalul American de Nutriţie sugerează că setea poate fi redusă la fel de bine de apa minerală, aşa cum o fac apa plată, cafeaua, ceaiul şi alte băuturi, potrivit csid.ro

Cum previi petele de transpiraţie de pe haine în această vară. Poartă haine din bumbac. Fiind o fibră naturală, bumbacul permite pielii să respire şi nu se lipeşte. De asemenea, se usucă rapid şi nu lasă transpiraţia să se acumuleze. Alege tricouri şi rochii de bumbac. Astfel, pielea va respira și poţi uita de mirosurile neplăcute. Alege topuri cu bretele. Este important să laşi pielea să respire şi să nu o acoperi cu materiale care ţi-ar putea ţine de cald. Profită de sezonul cald pentru a purta maiouri şi rochii cu bretele cât mai subțiri. Vei fi sexy, iar pielea îţi va mulţumi, conform Diva Hair.