Mats Hummels va reveni la Borussia Dortmund, formația de la care a plecat în anul 2016 pentru a semna cu rivala din Bundesliga, Bayern Munchen. Anunțul a fost făcut de cele două cluburi. Gruparea din Dortmund va plăti 38 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, pentru fundașul de 30 de ani, informează Mediafax.

Mats HummelsFoto: fifa.com

Mats Hummels a semnat un contract până în 2022 cu Borussia, unde va suferi și o reducere salarială. Apărătorul central va câștiga zece milioane de euro la Dortmund, cu două milioane mai puțin decât lua la Bayern.

Hummels a fost nevoit să plece de la bavarezi după ce oficialii clubului i-au adus în această vară pe Benjamin Pavard de la Stuttgart şi Lucas Hernandez de la Atletico Madrid, jucători care au același profil ca Hummels.

În tricoul lui Bayern Munchen a câștigat trei titluri de campion, o Cupă și trei Supercupe ale Germaniei.

Mats Hummels a mai jucat la Borussia Dortmund, începând cu 2008 până în 2016, timp în care a câștigat două titluri în Bundesliga, o Cupă și două Supercupe ale Germaniei

116 meciuri oficiale și 8 goluri are Hummels pentru Bayern Munchen, în timp ce pentru Borussia Dortmund a jucat în 305 meciuri oficiale și a marcat 25 de goluri.