Absent de la Campionatul European Under 21, Răzvan Marin a povestit cum a trăit meciul de debut al României cu Croația, scor 4-1. Noul jucător al lui Ajax a afirmat că nu se aștepta la un asemenea scor și este mândru de colegii săi. "Băieţii au demonstrat că au valoare, au reuşit un rezultat senzaţional", a spus Marin.

Razvan MarinFoto: frf.ro

"M-am bucurat enorm la fiecare gol. Sunt mândru de colegii mei, de toţi care au fost la stadion să îi susţină. Nu mă aşteptam la un asemenea scor, mă aşteptam la un meci destul de greu, eu l-am avut coechipier pe Halilovic la Standard şi am vorbit cu el şi înainte de meci. Ştiam că au jucători buni, valoroşi, mi-era un pic teamă, ştiam că va fi greu. Băieţii au demonstrat că au valoare, au reuşit un rezultat senzaţional. Le-am dat mesaj de felicitare majorităţii jucătorilor, şi lui Ianis, şi lui Cicâldău, şi lui Băluţă", a spus razvan Marin, potrivit Digi Sport.

"Am văzut şi prima repriză a meciului Angliei, au jucători foarte buni pe benzi, foarte rapizi. Va fi cu totul şi cu totul alt meci, au jucători foarte puternici, joacă mulţi dintre ei în Premier League, în Bundesliga", a mai declarat mijlocaşul în vârstă de 23 de ani.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, scor 4-1 cu selecționata Croației, la Serravale (San Marino). Pentru tricolori au punctat Puşcaş (11 – penalty), Hagi (14), Băluţă (66) și Adrian Petre (90), iar Vlasic (18) a înscris pentru croați.

România va juca următorul meci vineri, împotriva Angliei, la Cesena, de la ora 19:30. În ultima partidă a Grupei C, formația lui Mirel Rădoi va întâlni Franța, pe 24 iunie, tot la Cesena, de la ora 22:00.

S-ar putea să te intereseze și:

Reacția căpitanului Croației după înfrângerea cu România: "Au meritat victoria. Pe o scară de la 1 la 10, acest joc este evaluat cu 1"

Selecționerul Croației, cuvinte de laudă pentru naționala României: "Dovedise deja în calificări că se poate bate de la egal la egal cu oricine"

Mirel Rădoi, după victoria superbă cu Croația: "Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam"

FOTO CE Under 21: România vs Croația 4-1/ Putem visa

Imaginea zilei: Determinare, unitate, muncă - România Under 21

Ianis Hagi: "Am început cu dreptul, asta ne-am dorit. A fost un joc colectiv extraordinar"