Un IT-ist a creat o aplicaţie care îi răspunde automat la mesaje primite de la iubită. Un programator din China a creat controverse în mediul online după ce a făcut o postare în care îşi anunţa noua creaţie: un „chatbot” (n. r. robot de chat) care răspunde 24/7 în mod automat la mesajele pe care i le trimite iubita. „Ai grijă, iubita ta s-ar putea îndrăgosti de robot”, a scris unul dintre utilizatorii platformei chinezeşti Weibo, notează Descopera.

Faze tariFoto: Colaj foto

Jobul cu un salariu de 5.000$ pe săptămână. Ce trebuie să faci pentru acești bani. O companie americană caută candidatul ideal pentru a călători de-a lungul Statelor Unite în căutarea celor mai bune costițe la grătar și oferă un salariu de 5.000 de dolari pe săptămână. Persoana care va fi selectată pentru acest job va călători, în primele două săptămâni din august, pe înteg teritoriul SUA pentru a găsi cel mai gustos grătar din țară, conform stirileprotv.ro

A devenit femeie, dar în acte apare tot ca bărbat. S-a născut băiat, dar toată adolescenţa i s-a părut că nu trebuia să poarte pantaloni, ci mai degrabă fuste. În sfârşit, la 21 de ani, Emanuel şi-a împlinit visul: a devenit femeie şi cu trupul. Acum, tânărul originar din judeţul Vaslui locuieşte în Spania şi e fotomodel. În ţară, însă, se judecă cu autorităţile române pentru ca noua identitate să fie consemnată potrivit legii, relatează Click.

Mânat de curiozitate, un urs brun a descoperit și a distrus o cameră ascunsă. Intrigat de un obiect pe care nu-l putea identifica, un urs brun a muşcat dintr-o cameră ascunsă, instalată într-un parc naţional din Extremul Orient Rusesc. Dacă dispozitivul a fost zdrobit, cardul de memorie a supravieţuit totuşi ca să depună mărturie pentru “apetitul” ursului, scrie stirileprotv.ro

Ministru pakistanez, cu mustăți și urechi de pisică în timpul unei transmisiuni live. Un ministru din provincia pakistaneză Khyber Pakhtunkhwa a ajuns în centrul atenției după ce o conferință a sa a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „cat” activat. Imaginile cu ministrul regional Shaukat Yousafzai discutând cu ziariștii, cu mustăți și urechi de pisică, au devenit virale, conform Libertatea.