Produsul pe care îl consumi zilnic și care te îmbolnăvește de cancer de colon. Carnea roșie presupune un risc crescut mai ales în cazul cancerului de colon, boala care afectează sistemul digestiv și care se manifestă cu precădere în rândul populației obeze sau cu probleme ale controlului greutății. Mai mult, incidența cancerului de colon, o formă asociată în trecut cu populația adultă, a crescut și în cazul celei tinere tocmai din cauza ratei de obezitate. La aceasta se adaugă stresul și consumarea băuturilor alcoolice, scrie Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Menta crește capacitatea de concentrare. În timpul studiului, participanţilor li s-a dat să miroasă frunze de mentă. Aroma plantei a avut efecte imediate atât asupra performanţelor atletice pentru cei care făceau jogging în mod normal, cât şi asupra capacităţii de concentrare a persoanelor care aveau preocupări intelectuale sau efectuau munci administrative. „Deoarece aroma mentei influenţează starea de spirit şi creşte puterea de concentrare, înaintea unei acţiuni importante, pentru a vă recăpăta energia trebuie să aveţi la îndemână sau o punguţă cu frunze de mentă sau bomboane cu aromă de mentă”, susţin specialiştii americani conform Click.

Îți amorțesc mâinile și picioarele? Mergi rapid la doctor! Pe lângă amorțelile periferice (parestezii), durerea, furnicăturile, mâncărimile și pierderea sensibilității pot fi semnele unei tulburări neuro-musculare numită neuropatie periferică, care are la bază lezarea unor nervi ai mâinilor și picioarelor. Cauzele afectării conducerii impulsurilor nervoase către membre sunt multiple, cea mai frecventă fiind declanșarea diabetului zaharat, notrează Doctorul Zilei.

Dieta de vară: cum să slăbeşti 4 kilograme în 2 săptămâni. Ziua 1, Mic dejun: apă caldă cu lămâie, ouă fierte şi sparanghel. Prânz: cartofi dulci cu legume la grătar. Cină: supă thailandeză cu creveţi. Ziua 2, Mic dejun: apă caldă cu lămâie, omletă şi somon afumat. Prânz: porumb copt alături de salată şi suc de lămâie. Cină: pui cu curry. Ziua 3, Mic dejun: apă caldă cu lămâie, prune şi mix de seminţe. Prânz: salată cu creveţi. Cină: legume cu curry, potrivit csid.ro

Ești însărcinată și vrei pe Litoral? 5 sfaturi utile pentru a te bucura de vacanță. „În principiu, nici expunerea la soare, nici mersul la plajă nu sunt interzise. Trebuie doar să ai grijă cât stai la plajă și, în special, între ce ore. Căldura excesivă este, într-adevăr, dăunătoare atât pentru mamă, cât și pentru făt, pentru că în timpul sarcinii organismul este oricum supus unor schimbări, de la kilogramele în plus, până la fluctuațiile hormonale”, a explicat doctorul Gheorghe Gică - medic primar obstetrică-ginecologie, scrie Click.