După moțiune, noul șef PSD al Camerei Deputaților cere o remaniere. Ciolacu: Chiar mai mult, eu consider că e nevoie de o responsabilitate şi nu mă puneţi să dau nume - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1120sâmbătă 17 apr 2021

După moțiune, noul șef PSD al Camerei Deputaților cere o remaniere. Ciolacu: Chiar mai mult, eu consider că e nevoie de o responsabilitate şi nu mă puneţi să dau nume

de N.O. Marţi, 18 iunie 2019, 18:58
- a A+
Imagine
Marcel Ciolacu a declarat, marți, după ce moțiunea de cenzură a fost respinsă, că acum Guvernul și Viorica Dăncilă trebuie să dea dovadă de mai multă transparență. Președintele Camerei Deputaților a precizat că este nevoie de o remaniere guvernamentală sau chiar de o restructurare.Întrebat depre remaniere, Ciolacu a răspuns: "Vreţi o părere a mea, personală? Că, totuşi, remanierea o să o facă doamna prim-ministru. Eu consider că da. Chiar mai mult, eu consider că e nevoie de o responsabilitate şi nu mă puneţi să dau nume".

El a adăugat că se poate lua în calcul o restructurare a Guvernului, dar "nu săptămâna viitoare".

"Cred că este totuşi o decizie care se ia în forul partidului. Eu am spus o părere personală şi acum o să şi o ridic în Comitetul Executiv. Cred că este atributul doamnei prim-ministru. Este cazul să livrăm populaţiei... Mie mi-au dat la Buzău, mi-au dat un cartonaş galben buzoienii, am luat act de acest cartonaş galben. Cartonaş roşu... ne scotea de tot din politică. Sunt conştient şi, repet, recunosc că am greşit şi când l-am îndepărtat pe Sorin Grindeanu, şi când m-au îndepărtat pe mine şi pe Mihai Tudose. Ar fi fost o greşeală să repetăm acest ciclu.(...) Este cazul să ne schimbăm şi să ţinem cont de cartonaşul galben primit", a adăugat Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu a afirmat că poziția Vioricăi Dăncilă, a PSD și a ALDE s-a întărit acum, odată cu respingerea moțiunii de cenzură.

Camera Deputaților și Senatul au respins, marți, în plenul reunit, moțiunea de cenzură depusă de partidele de opoziție pentru demiterea Guvernului Dăncilă.

Din numărul total de parlamentari care este 465, au fost prezenți 350. Au fost exprimate 210 voturi dintre care voturi "pentru" 200, voturi "împotrivă" 7, abțineri 3. Pentru ca moțiunea să fie adoptată erau necesare 233 de voturi "pentru".


4934 de afisariRemaniere
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 19:31
+5/9
Pleacă hoții lui Dragneev, vin ai lui Dancila/Oprișan. Oricine ar veni, mafia psd+ alde e pe topogan O gasca de infractori si borfasi nu poate minti la infinit nici măcar pe cei mai fraieri dintre spalatii pe creier de la latrine
mister ciolacu
zicsieu [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 20:47
+2/4
mancatoria abia a inceput. sunteti prea multi egali intre egali si acum o sa fie macelu. sa nu credeti ca uitam. aveti rosu din 90 dar ati cumparat mereu arbitru, publicu si VAR-ul. cu tot cu meciul in mana faultati, trageti de timp mereu si mereu, absolut mereu va vaitati ca aveti intinderi. slabi jucatori si mai ales slabi sportivi (oameni). voi nu trebuie sa primiti rosu ci eliminare completa din toate competitiile (in europa sunteti de nivelul lu dinamo). cu astea zise va las sa va jucati pe terenul vostru mlastinos, neingrijit de atatia ani si care acum va tradeaza pentru ca e plin de gropi si moloz.
inca 1 comentariu comenteaza