AUDIO Sindicatele din Poliție vor să dea în judecată "Paraziții": Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021

AUDIO Sindicatele din Poliție vor să dea în judecată "Paraziții": Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții

de N.O. Luni, 17 iunie 2019, 16:22
- a A+
Imagine
Sindicaliștii din Poliție vor să dea în judecată formația Paraziții, după ce trupa de hip-hop a scos recent o piesă denumită "Antimiliție" și pe care polițiștii o consideră jignitoare, din cauza versurilor. Iulian Surugiu, președintele SNAP, a declarat că va merge la instanță săptămâna viitoare, relatează Mediafax.


"Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului București, îi vom acționa în judecată pentru calomnie și pentru ce mai găsesc avocații acolo, că nu poți să-i înjuri pe toți polițiștii din țara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greșim, dar totuși, este foarte mult", a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

Surugiu mai spune că cei de la Paraziții au exagerat de această dată, pentru că înjură și familiile polițiștilor.

"Nu am spus niciodată că avem numai polițiști deștepți, frumoși, dar nici așa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toți sfinții și de toți răniții. Deocamdată nu știm ce fel de daune vom cere", a mai declarat Surugiu.

Piesa trupei Paraziții, pe care sindicalistul o consideră jignitoare pentru polițiști, se numește "Antimiliție", și a fost lansată recent.
12707 afisarinu au niciun caz
voxpopulix [utilizator], Luni, 17 iunie 2019, 16:32
+39/41
Am ascultat melodia, nu vad nicio problema. Este o descriere foarte corecta a politistiilor din Romania.


La fel se poate spune si de fratii lor de la jandarmerie.
Cu multumiri!
microbistu' [utilizator], Luni, 17 iunie 2019, 16:43
+36/38
Multumiri Sindicatului! Datorita voua, am aflat si eu de piesa muzicala. Este bestiala! Adevarul doare imens. Altfel, stateati in banca dvs, domn Surugiu. Acum, ca v-ati deconspirat (sunteti militian), imi pare rau pentru dvs. Asa zisii muzicanti, merita sa fie pedepsiti exemplar. Luati-le mingea, domn Surugiu! La o adica, sunt doar niste... Paraziti!
inca 17 comentarii comenteaza