Dragnea vrea să rămână încarcerat la Rahova și după expirarea perioadei de carantină - surse - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2719duminică 20 oct 2019

Dragnea vrea să rămână încarcerat la Rahova și după expirarea perioadei de carantină - surse

de G.S. Duminică, 16 iunie 2019, 12:27
- a A+
Imagine
Liviu Dragnea vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Luni este cea de-a 21-a și ultima zi de carantină pentru fostul președinte PSD.Liviu Dragnea se află încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, unde e încă în perioada de carantină, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină și ultima pentru fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

Decizia o va lua însă comisia de la Penitenciarul Rahova.

Potrivit Antena 3, Dragnea ar fi solicitat conducerii penitenciarului să lucreze la cantina penitenciarului sau la garaj.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.


10992 de afisari


Să fie doar începutul
Ochii_pe_voi [utilizator], Duminică, 16 iunie 2019, 12:35
+19/25
E bine, că e aproape de diverse instanțe. La câte dosare are pe rol, se va mai alege cu multe condamnări, mai ales cele privind furtul din fondurile UE (dar si dosarul Belina. in care hoața Plumb s-a prevalat de imunitate parlamentara, altminteri fiind si ea o borfașă ticăoasă ca și ex-șeful ei de „partid” = aka grup de hoți
Nu ne intereseazăăăăă!
ikke [utilizator], Duminică, 16 iunie 2019, 13:38
+19/19
Alo! Se aude?
inca 22 de comentarii comenteaza
Cookie Settings