Timiș: Lider USR, fost polițist, care a refuzat să oprească mașina la semnalul polițistului rutier, amendat - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377duminică 20 oct 2019

Timiș: Lider USR, fost polițist, care a refuzat să oprească mașina la semnalul polițistului rutier, amendat

de I.B. Joi, 13 iunie 2019, 0:43
- a A+
Un fost polițist din județul Timiș, președinte al filialei USR Traian Vuia, a fost amendat, miercuri, de oamenii legii, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul unui echipaj, care a fost nevoit să-l urmărească în trafic, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, incidentul a avut loc, miercuri, pe drumul care leagă localitățile Făget și Lugoj.Polițiștii din cadrul Secției Făget, care desfășurau un control de rutină în trafic, i-au făcut semn unui șofer să tragă pe dreapta. Bărbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul de poliție a pornit în urmărirea mașinii, având semnalele acustice și luminoase pornite.

După o urmărire de mai bine de 500 de metri, șoferul s-a oprit în localitatea Traian Vuia, în dreptul casei în care locuiește. Însă, în momentul în care polițiștii i-au solicitat să se legitimeze și să prezinte actele mașinii, acesta a refuzat.

"Agenții de poliție, după ce s-au prezentat și și-au declinat calitatea, i-au solicitat conducătorului auto să se legitimeze și să prezinte documentele autoturismului, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, iar conducătorului auto i s-a adus la cunoștință obligația de a preda permisul de conducere", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Prin urmare, oamenii legii l-au amendat cu 1.450 de lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și refuzul de a se legitima. De asemenea, bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a încercat să fugă de polițiști se numește Dan Lupulescu și este președinte al filialei USR Traian Vuia. De asemenea, bărbatul a fost polițist.


1216 afisari


Buruieni
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 13 iunie 2019, 1:14
+5/5
Fiecare partid are. Unele partide au mai multe ca altele, totusi.
Hai sa vedem, isi da demisia sau face joc de glezne?
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 13 iunie 2019, 1:23
+3/3
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings