Mihai Tudose, despre racolări: Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Mihai Tudose, despre racolări: Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați

de DG Miercuri, 12 iunie 2019, 12:26
- a A+
Imagine
Fostul premier Mihai Tudose a declarat, miercuri, că Pro România este gata să primească colegi de la PSD care "mai pot fi salvați". El a adăugat că moțiunea de cenzură are șanse să treacă și ar intra într-un guvern serios, "sănătos la cap"."Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați", a comentat el, confirmând faptul că doi deputați PSD care plecaseră din partid s-au întors acum la Pro România.

"Moțiunea are șanse, din ce am vorbit cu o serie de parlamentari PSD, nu sunt încântați de ce se întâmplă în partid", a mai spus el. Tudose a precizat că ar fi tentat să intre într-un viitor executiv dacă este vorba despre "un guvern serios".

Întrebat dacă va prelua mandatul de europarlamentar, Mihai Tudose a spus: "În principiu da, dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, plec la Bruxelles. Dacă se întâmplă, rămân aici". Chestionat cu privire la posibilitatea de a prelua vreo funcție de ministru, Tudose a răspuns: "într-un guvern serios da, cu un prim-ministru sănătos la cap, cu un program întreg la minte, pentru România".


2079 de afisari


Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 12 iunie 2019, 12:41
+5/5
True
blackbeard [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 13:21
+4/4
Parca e o secta religioasa deschisa mantuirii pacatosilor. Parca-i si vad cum ingenucheaza in fata liderului suprem cu nume de poanta si cer iertare sub a lui roba. :))
comenteaza
Cookie Settings