Iohannis, aluzie la Firea: Dacă ne uităm la preocupările guvernanților și edililor, rămâi trăsnit / În București, infrastructura nu face față - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

Iohannis, aluzie la Firea: Dacă ne uităm la preocupările guvernanților și edililor, rămâi trăsnit / În București, infrastructura nu face față

de DG Miercuri, 12 iunie 2019, 11:14
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că țara are nevoie de infrastructură, aceasta presupunând inclusiv transportul public, și a criticat activitatea unor primari, spunând că ei pot fi "sancționați" la vot."Vedeți cei care locuiți în București sau în jur că deja o navetă de câțiva km devine un calvar pentru că infrastructura nu face față. Dacă vorbim de infrastructură, nu trebuie să ne gândim doar la autostrăzi, dar e transportul rutier, pe cale ferată, cel public, total deficitar", a declarat Klaus Iohannis, în cadrul ședinței Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Președintele a criticat activitatea unor primari în acest sens.

"Dacă ne uităm la preocupările guvernanților și edililor, rămâi trăsnit. Se ocupă de cu totul altceva decât e nevoie pentru a face România mai funcțională. Această decorelare între nevoia românilor și mediul de afaceri si preocupările politicienilor trebuie corectată. Această corecție se numește alegeri", a mai spus șeful statului, citat de Mediafax.

Șeful statului a declarat că ar fi nevoie de un pact pe infrastructură, deși nu încurajează semnarea de pacturi doar pentru ca ele să fie făcute. "După pactul semnat pe apărare, în politică s-a ajuns la pactomanie. Prea multe înțelegeri au fost proforme. Doar că în practică mai urma ceva...implementarea, care nu s-a făcut. Să nu mai menționăm situațiile în care ați semnat diferite înțelegeri care ulterior au fost ignorate".


4282 de afisari


Firea Procesomana
itiberiu [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 11:29
+8/10
Acum urmeaza procesul. Il da FiRea in judecata de nu se vede! Cum sa-ti critici cel mai bolnav primar?
plane si planuri perpendiculare !
Dimijoarei_Obt [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 11:21
+7/9
Cu cei 10 mil investiti, Firea si-a propus sa ingrope pe toti !
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings