Guvernul vrea să meargă din nou la CES pentru proiectul privind cele două pensii pentru primari - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

Guvernul vrea să meargă din nou la CES pentru proiectul privind cele două pensii pentru primari

de F.B. Miercuri, 12 iunie 2019, 10:56
- a A+
Imagine
Guvernul vrea să meargă din nou la Consiliul Economic și Social pentru proiectul privind cele două pensii pentru primari, au anunțat, miercuri, autoritățile, după ce au primit aviz negativ."Mi-aș dori ca primarii să vină să explice mult mai clar, să argumenteze cel mai bine pentru că știu despre ce este vorba și oamenii să înțeleagă că nu vrea nimeni să creeze un statut aparte pentru primari. Sunt chestiuni de normalitate care trebuiesc aduse și e o decizie foarte importantă a Guvernului. Impactul este unul sustenabil de 100-150 milioane lei. Nu este asta o problemă. Atâta timp cât am avizat acest document, este clar că am accentuat acest impact ca fiind sustenabil de acoperit", a spus Teodorovici, într-o conferință de presă.

Potirivt acestuia, sunt mult mai multe elemente de interes în acest document.

"Cu CES o să vedem ce anume se invocă. Poate ar fi bine să mergem mai mulți miniștri la ședința CES, să facem o nouă discuție, cu mai mulți miniștri, reprezentanți ai asociațiilor de profil, ca să discutăm deschis și dacă sunt puncte de vedere divergente să le punem în consens pentru ca acest document să fie adoptat în ședința de Guvern într-un termen cât mai scurt", a afirmat ministrul Finanțelor.

Acest lucru a fost confirmat și de Viorica Dăncilă, premierul României.

Citește și:
1410 afisari


Alba-neagra
Sati [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 11:21
+9/9
Guvernul minte cu spor la foc automat asa cum ne amaneteaza viitorul.
daca a semnat Teodorovici cica e sustenabil..haha
Roman_Cetatean [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 11:24
+8/8
gluma zilei.
Tot asa cum a semnat si bugetul (facut cu mare intarziere) si acum dau din colt in colt ca raman fara bani curand?
Tot asa cum a semnat si bugetul Bucurestiului- intrat in faliment, cf colegei de partid Firea?
Tare "sustenabile" sunt deciziile pe semnatura lu' nea Teodorivici, ca sa zic...

Q1: cine plateste totusi sumele astea de sute de milioane lei (e 100 milioane acum, la inceput, dar pe masura ce se retrag si apar alti alesi locali sumele se vor majora, asa s-a intampla si cu pensiile speciale de am ajuns sa sarim de 1 miliard de EURO cu ele);
R:prostii de platitori de taxe/contributii. De unde? pe datorie....urmasii nostri, vindem ce a mai ramas din tara....ne vindem pe noi, cum?

Q2: vb celor din CES, mare parte din contractele de munca sunt pe minimul national- dam si acolo indemnizatii din astea de compensare? de ce alesii locali sunt mai "speciali"?
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings