Influența soarelui asupra afecțiunilor cutanate. Ce boli sunt agravate sau ameliorate de expunerea la soare? Dr. Rodica Badea a discutat online cu cititorii - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Influența soarelui asupra afecțiunilor cutanate. Ce boli sunt agravate sau ameliorate de expunerea la soare? Dr. Rodica Badea a discutat online cu cititorii

de R.F. Marţi, 11 iunie 2019, 12:18
- a A+
Imagine
Cum este influențată de soare acneea? Dar alunitele? Ce se întâmplă în cazul cancerului de piele și al bolilor autoimune, dacă ne expunem la soare? Dr. Badea Rodica, medic specialist dermatovenerologie, Hyperclinica MedLife Titan, a discutat online cu cititorii.Nota redacției:
  • Puneți întrebările în formularul de comentarii de la finalul articolului;
  • Pentru a păstra coerența și relevanța discuției, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunțate, care nu conțin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.


7219 afisari


statul la soare
Andrei [anonim], Marţi, 11 iunie 2019, 18:20
+1/1
Exista o dovada clara ca cei care stau mult la soare fac cancer de piele din aceasta cauza? Nu vorbim de pareri ci de dovezi clare.
Eu stau la plaja cateva luni pe an, pe diverse continente, de 40 ani incoace (da... 40 ani, in medie cam 80 zile pe an efectiv pe plaja, fara protectie). Momentan nu am cancer de piele (sper).
Sunteti sigura ca voi face cancer de piele? Iar daca voi face, sunteti sigura ca nu l-as fi facut oricum, chiar daca stateam numai la umbra?
Daca cineva care sta numai la umbra face cancer de piele si eu nu fac... nu este asta dovada clara ca soarele nu cauzeaza cancer de piele? Poate chiar ca are influenta contrara?
Multumesc!
Eczema
Dan [anonim], Miercuri, 12 iunie 2019, 9:59
+1/1
Eczemele expuse la soare se pot vindeca?
inca 16 comentarii comenteaza
Cookie Settings