De la vloggeri în concert, la rock de ultimă oră și recuperări ale legendelor muzicale de succes, luna iunie programează o serie de concerte care să îi răcorească în pragul verii pe fanii interpretărilor live, potrivit Mediafax.

Lord Of The DanceFoto: Project Events

Trupa vloggerilor, 5Gang, deschide luna de cântări în București cu spectacolul programat pe 1 iunie la Arenele Romane, de la ora 19.00, un eveniment pe care îl promovează drept cel mai mare concert de până acum. Cum biletele spectacolului de la 19.00 au fost epuizate rapid, trupa de trap care îi adună pe Selly, cel mai urmărit vlogger din România, Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, a mai programat o reprezentație pentru ora 14.00. Tot sâmbătă, în Control, din București, revin britanicii de la Still Corners, cu reveriile lor dream și synth pop.

Trompetistul Chris Botti sosește pentru prima oară în România, pe 3 iunie la Sala Palatului, pentru un spectacol rafinat și efervescent, în care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va topi inimile tuturor spectatorilor, spun promotorii evenimentului.

Compact revine pe scena din Hard Rock Cafe pe 5 iunie, pentru un recital în care se regăsesc piese ca "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "Eşti totul pentru mine" sau "Pe tine te-am ales", dar și cel mai recent hit al trupei "La multi ani, iubirea mea", în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci.

În premieră la București vin și Les Négresses Vertes, una dintre cele mai longevive trupe franțuzești, având un sound extrem de personal, născut în periferiile Parisului, un fusion de world music vibrant condimentat cu gypsy punk sau altenative rock. Ei închid sezonul de concerte în Control, pe 6 iunie.

Cannibal Corpse în, în formula George "Corpsegrinder" Fisher (voce), Alex Webster (bass), Pat O'Brien (chitară), Rob Barrett (chitară) și Paul Mazurkiewicz (tobe), cântă pe 12 iunie la Cluj-Napoca, în Form Space Club.

Clujenii vor avea în iunie și o serie de cântări dedicate nostalgicilor.

Turneul de adio "The Grand Finale Tour" al celor de la BZN (Jan Keizer & Anny Schilder) va avea oprire Cluj-Napoca pe 22 iunie la Sala Polivalentă. Apoi, Tom Jones va concerta în premieră într-un oraș din Transilvania. Cântărețul britanic revine în Romania pentru un concert la Cluj-Napoca pe 26 iunie.

În finalul lunii, trupa Garbage revine în România și va susține un concert la Arenele Romane pe 29 iunie. Pentru acest show se vor pune în vânzare doar 3500 de bilete, datorită configurației speciale a evenimentului.

LISTA PRINCIPALELOR CONCERTE PROGRAMATE ÎN LUNA APRILIE ÎN BUCUREŞTI:

1 iunie

5GANG - Arenele Romane, București, 14.00

Still Corners - Club Control, București, 21.00

3 iunie

Chris Botti- Sala Palatului, București, 20.00

4 iunie

Elder- Quantic Club, București, 20.00

5 iunie

Compact- Hard Rock Cafe, București, 21.30

6 iunie

Cristian Soleanu & Albert Tajti / Ana Dubyk Quartet- ARCUB - Sala Mare (Hanul Gabroveni), București, 20.00.

Les Negresses Vertes, Club Control, București, 20.30

8 iunie

Românie, Fă Gălăgie! 2019- Arenele Romane, București, 17.00

12 iunie

Cannibal Corpse, Form Space Club, Cluj-Napoca, 20.00

20 iunie

Andra - "Tradițional"- Sala Sporturilor Galați, 19.30

22 iunie

BZN - Grand Finale Tour- BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca, 20.00

Lord of the Dance - Dangerous Games 2019, Arenele Romane, București, 20.30

25 iunie

Lord of the Dance - Dangerous Games 2019, Sala Sporturilor / Arena "Antonio Alexe" Oradea, 20.30

26 iunie

Tom Jones- BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca, 18.00

27 iunie

Disturbed- Arenele Romane, București, 19.00

28 iunie, 30 iunie 2019

Ronan Keating- Teleferic Grand Hotel (Brașov), Poiana Brașov, 12.00

29 iunie

Garbage- Arenele Romane, București, 00.00