Un youtuber influent din Spania, condamnat la 15 luni de închisoare după ce a umilit un cerșetor român plus despăgubiri de 20.000 de euro - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021

Un youtuber influent din Spania, condamnat la 15 luni de închisoare după ce a umilit un cerșetor român plus despăgubiri de 20.000 de euro

de R.M. Vineri, 31 mai 2019, 21:26
- a A+
Imagine
Un youtuber influent din Spania a fost condamnat după ce a umilit un cerșetor român din Barcelona, căruia i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți, a anunțat vineri justiția, citată de AFP.


Kan-Hua Ren, alias ReSet pe YouTube, 19 ani la momentul faptelor, în 2017, a fost condamnat în primă instanță de un tribunal din Barcelona la 15 luni de închisoare, închiderea pentru 5 ani a canalelor sale și despăgubiri de 20.000 de euro pentru victima sa.

În general, în Spania pedepsele cu închisoarea sub doi ani sunt însoțite de suspendare, în absența antecedentelor judiciare.

"Provocat" de unul dintre abonații săi, acesta a filmat cum a înlocuit crema din biscuiți cu pastă de dinți, după care a oferit acești biscuiți, alături de o bancnotă de 20 de euro, unui cerșetor român.

"Poate că am mers prea departe, dar priviți și partea pozitivă, îl va ajuta să se spele pe dinți, nu cred că s-a spălat prea mult pe dinți de când a devenit sărac", spunea tânărul, atunci.

Victima sa a început să vomite, notează judecătorul, în decizia datată 29 mai.

Acesta a încercat apoi să împiedice victima să depună plângere în schimbul a 300 de euro și a unui nou clip în care își petrece noapte cu cerșetorul.

Polițiștii au descoperit ulterior că acesta folosea clipuri similare cu persoane vulnerabile pe canalul său de YouTube, care îi aduceau profituri prin intermediul reclamelor.

"Fac lucruri pentru show, oamenii iubesc ce este morbid", s-a apărat el, în fața tribunalului.

Vineri, cele două canale ale acestuia, cu peste 1,2 milioane de abonați și, respectiv, 250.000, erau în continuare online.


7017 afisariCe funny
mitg [utilizator], Vineri, 31 mai 2019, 22:56
+21/21
Abia astept sa fac si eu un video cand te umileste si pe tine unul cu Lamborghini cand tu iei troleul! Ca doar e funny, atat doar ca "nu oricine gusta".
La ce nivel sa fii
Alexa.99. [utilizator], Vineri, 31 mai 2019, 21:51
+16/20
incat sa umilesti niste oameni care deja sunt vai de capul lor? Si la ce nivel sa fie si cei care urmaresc un asemenea individ si li se pare interesant ce aberatii face el?
De cand e lumea lumea, un lucru nu se poate schimba: rautatea oamenilor.
inca 9 comentarii comenteaza