Sputnik, supărat că ALDE nu a trecut de pragul electoral: Românii au respins cea mai valoroasă echipă de europarlamentari, dar au votat un număr mare de exponenți ai fenomenului "m..e" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Sputnik, supărat că ALDE nu a trecut de pragul electoral: Românii au respins cea mai valoroasă echipă de europarlamentari, dar au votat un număr mare de exponenți ai fenomenului "m..e"

de G.S. Marţi, 28 mai 2019, 9:20
- a A+
Imagine
Site-ul rusesc de propagandă Sputnik deplânge, într-un articol cu titlul "Cum au respins românii cea mai valoroasă echipă de europarlamentari" faptul că ALDE nu a trecut pragul electoral la scrutinul de duminică.


Extrase din materialul de "analiză" al site-ului Sputnik de limba română:

"Românii au respins o echipă de intelectuali de marcă, excelent pregătită profesional, oameni maturi, cu relații în toată Europa - trimițând în schimb un număr mare de exponenți ai fenomenului 'm..e'. (...)

Iar ca să fie tacâmul complet, acest electorat este format în mare parte din tineri cu studii superioare, asta demonstrează și valențele noii educații, ba chiar noii mentalități pseudo-românești. Asta au vrut românii… cică.

Pe primele două locuri au fost Norica Nicolai și Renate Weber, doi dintre cei mai buni juriști și, totodată, printre cei mai activi europarlamentari. Pe trei, Daniel Barbu, om de cultură de talie internațională, fiind unul dintre cei mai reputați bizantinologi, dar și politolog."


23119 afisariacuma..
CRMS [utilizator], Marţi, 28 mai 2019, 9:32
+51/61
Dupa sprijinul nesperat de la Sputnik, Tariceanu va reveni intarit !..daca mai avea cineva vreo indoiala pentru cine lucra ALDE
Mergând pe logica asta
omezu [utilizator], Marţi, 28 mai 2019, 9:44
+45/53
Romanii le-au dat o mare m...e și rușilor refuzând să le bage slugile kgbiste în PE.
inca 34 de comentarii comenteaza