“Bă, tu ești un nimic” - dădea Dragnea-Dictatorul replica unui sucevean. Și-n două zile. Situația s-a întors.

Diaspora coziFoto: Hotnews

Nimicul politic a înghițit totul. A părjolit. Ne-am îndepărtat de părinți, de copii, de prieteni. Am murit pic cu pic. Ne-a cuprins Nimicul. Nimicul ne-a dat Depresie. Nimicul ne-a masacrat vise, speranțele de a fi împreună. Ne-am urât. Ne-am urăt și umbra.

Nimicul ne-a ucis justiția, ne-a furat banii din buzunar în numele unui Nimic mai mare.

Nimicul ne-a înlocuit cu Analfabeții, cu Infractorii, cu Obraznicii, cu Capetele-Cauciuc, cu Creierele-Prezervativ, cu Plagiatorii, cu Porcii plini de diamante.

Nimicul ne-a făcut viața harcea-parcea.

Destinele ne-au fugit în patru vânturi.

Nimicul s-a instalat, dicta, strâmba lumea, mințile, lovea cu ciocanul în cap orice om care se opunea. Și părea etern. Aresta. Ca la Topoloveni. Punea parolă. Ca la Târgoviște. Acopera cu fanfara de slugi orice glas contra. Ca la Iași. Ne-a umilit, ne-a făcut haștagiști, slugile lui Soros, ne-a scos dintre civilizații.

De astăzi, Nimicul și nimicurile lui sunt găini fără cap. Ne-a salvat Tot ceea ce Nimicul a disprețuit. A urât Tinerii. Justiția. Bădălău s-a pișat pe Diasporă, nu?

Și așa se va întâmpla și cu noi dacă ne vom înfumura cu această victorie. Trebuie să fim iar și iar în stradă. Până când ne redăm demnitatea, ne umplem de Sens omul care suntem, omul setos după o viață bună și sănătoasă.

Să nu uităm să le amintim mereu-mereu celor care au câștigat astăzi că noi vrem un SENS în viața asta a noastră.

P.S.: Această OPINIE PERSPEKTIVA are ca inspirație și un basm: