​​Comisarul european Corina Crețu a declarat joi, la HotNews.ro LIVE, că a încercat să-l contacteze pe Liviu Dragnea când și-a dat seama că deciziile nu se iau la Guvern.

Anca AlexandrescuFoto: Agerpres

„Mi-am dat seama că sunt lucruri care nu pot fi rezolvate direct cu miniștrii și atunci am avut câteva încercări să-l sun pe domnul președinte al partidului, pe domnul Dragnea. Și-mi răspundeau diverse doamne, de fapt mai mult doamna Alexandrescu. Mi s-a părut puțin deplasat. Miniștrii din toate statele sunt miniștri autonomi. Din păcate, în România nu se ia nicio decizie fără să se dea un telefon”, a spus Corina Crețu.

Ea a precizat că, în calitate de comisar european, a încercat să aibă o relație foarte bună cu toate guvernele și speră că, după alegerile europarlamentare, Bucureștiul să reia dialogul instituțional cu Bruxelles-ul pentru continuarea proiectelor.

CITEȘTE ȘI: Corina Crețu: Sper într-o schimbare a majorității în Parlamentul României după alegerile de duminică / Acest discurs antieuropean al PSD este, practic, un discurs antiromânesc