Cine i-a răspuns la telefon Corinei Crețu când l-a sunat pe Liviu Dragnea: "Mi s-a părut puțin deplasat" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1484miercuri 26 iun 2019

Cine i-a răspuns la telefon Corinei Crețu când l-a sunat pe Liviu Dragnea: "Mi s-a părut puțin deplasat"

de C.D. Joi, 23 mai 2019, 22:50
- a A+
Imagine
​​Comisarul european Corina Crețu a declarat joi, la HotNews.ro LIVE, că a încercat să-l contacteze pe Liviu Dragnea când și-a dat seama că deciziile nu se iau la Guvern."Mi-am dat seama că sunt lucruri care nu pot fi rezolvate direct cu miniștrii și atunci am avut câteva încercări să-l sun pe domnul președinte al partidului, pe domnul Dragnea. Și-mi răspundeau diverse doamne, de fapt mai mult doamna Alexandrescu. Mi s-a părut puțin deplasat. Miniștrii din toate statele sunt miniștri autonomi. Din păcate, în România nu se ia nicio decizie fără să se dea un telefon", a spus Corina Crețu.

Ea a precizat că, în calitate de comisar european, a încercat să aibă o relație foarte bună cu toate guvernele și speră că, după alegerile europarlamentare, Bucureștiul să reia dialogul instituțional cu Bruxelles-ul pentru continuarea proiectelor.

CITEȘTE ȘI: Corina Crețu: Sper într-o schimbare a majorității în Parlamentul României după alegerile de duminică / Acest discurs antieuropean al PSD este, practic, un discurs antiromânesc


37718 afisari


I-a raspuns Carmen Dan cu gura plina
FMM Dragnea [utilizator], Vineri, 24 mai 2019, 8:33
+9/13
S-a asezat din greseala cu palma pe telefon, era scapat pe pat.
dar si partidul pentru catindeaza dumneaei
..13 [utilizator], Vineri, 24 mai 2019, 15:11
+1/3
Tot acelasu TIP DE DISCURS ANTI _ EU.

greata imi este de toate micniuniel si ma duc la vot cu multa hotarare - vai de stampila aia cand va incapea pe mana mea.

de 2 ori DA la referendum.
comenteaza