Israel: 4 femei s-au dezbrăcat pentru a opri un protest - Hotnews Mobile
1 € 4,7260 1 USD 4,2241joi 20 iun 2019

Israel: 4 femei s-au dezbrăcat pentru a opri un protest

de Cristina Filip Joi, 23 mai 2019, 22:40
- a A+
Echipele de poliție din Ierusalim, care încearcau să dizolve un protest stradal al ultraortodocșilor, au primit sâmbătă un ajutor neașteptat din partea unot femei care s-au dezbrăcat. Protestatarii au plecat imediat pentru că religia le interzice să le privească, scrie The Times of Israel.Sute de bărbați și băieți ultra-ortodocși s- au ciocnit cu poliția sâmbătă după-amiază, blocând traficul și atacând ofițeri în timpul unui protest împotriva împotriva încălcării Sabatului – ziua de odihnă a evreilor - de către muncitorii care pregăteau finala Eurovision de la Tel Aviv.

Oamenii ultraortodocși protestează în număr mic în fiecare zi de sâmbătă în această parte a Ierusalimului, unde cu ocazia Sabat-ului sunt deschise câteva cafenele și restaurante unde lucrează și cele patru femei care i-au înfruntat astăzi.

Deși difuzarea finalei Eurovisionului a început după Sabat, repetițiile au început cu mult mai devreme. Sabatul este ziua odihnei săptămânale instituită de religia iudaică, care cade în a șaptea zi a săptămânii, sâmbăta.
2785 de afisari


De învățat minte.
asavreau [utilizator], Vineri, 24 mai 2019, 9:15
0/0
Decât bastoane,tunuri cu apă,gaze,poliția/jandarmeria să trimită niște polițiste goale pușcă.Mai tinerele-frumușele,mai bătrâne -bașoalde,funcție de situație.Un mod pașnic de rezolvare a unor conflicte.Deștepți israelienii!
ultraortodocsi
hamurabi [utilizator], Vineri, 24 mai 2019, 10:50
0/0
Exceptional !
comenteaza