Dăncilă: Nu am fost invitată la summit-ul de la Sibiu. E greu de înțeles și nepotrivit - Hotnews Mobile
1 € 4,7260 1 USD 4,2601vineri 23 aug 2019

Dăncilă: Nu am fost invitată la summit-ul de la Sibiu. E greu de înțeles și nepotrivit

de C.D. Vineri, 3 mai 2019, 13:58
- a A+
Imagine
Viorica Dăncilă nu a fost invitată la summit-ul de la Sibiu de săptămâna viitoare. A confirmat-o chiar premierul care a comentat că i se pare "greu de înțeles" și "nepotrivit ca tocmai cei care au muncit atât pentru România, care au atras atâtea aprecieri să nu fie invitați la summit".Șefa Guvernului a spus că în cadrul președinției Consiliului UE deținută de România, țara noastră a reușit cu "o muncă titanică" închiderea a 90 de dosare.

"Când am vorbit la Ateneu eu am spus și am crezut că e nevoie de unitate. L-am invitat pe președintele Klaus Iohannis și i-am dat posibilitarea să vorbească primul, pentru că eu am crezut că trebuie să existe consens pe perioada Președinției române a Consiliului UE. Nu am fost invitată (n.r.: La Sibiu). Gândiți-vă că vin toți liderii europeni. E un mesaj pe care îl vom da pentru întreaga Europă. Cum putem vorbi de unitate când premierul României nu este prezent pentru a putea vorbi despre realizări și agenda 2019-2024", a spus premierul.

Dăncilă a comentat că "este greu de înțeles" această decizie, dar "cu credință în suflet" și "mai mult consens" lucrurile se pot rezolva.


29289 de afisari


E greu de înțeles...
raulito [utilizator], Vineri, 3 mai 2019, 13:59
+76/88
...cum ai ajuns PM.
pacat ca nu au invitat-o
tahomir [utilizator], Vineri, 3 mai 2019, 14:04
+58/64
ca le spunea la iuropeni cum o marit PSDul pensiile si salariile cu bani imprumutati, cum a eliberat mai toti hotii si talharii, cum a devenit Rromanika paradis infractional, cum a ajuns prostia la putere (si Veorica putea da un frumos exemplu personal), cum scad investitiile si mai ales cum a reusit sa faca dintr-o tara frumoasa o ruina depopulata fara a apela la un razboi sau la un dezastru natural.
inca 48 de comentarii comenteaza
Cookie Settings