Decizie de urgență a PNL: Tinerii care au distribuit pliante anti-USR-PLUS au fost dați afară din partid - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

Decizie de urgență a PNL: Tinerii care au distribuit pliante anti-USR-PLUS au fost dați afară din partid

de C.D. Vineri, 26 aprilie 2019, 9:58
- a A+
Imagine
Cei doi membri ai organizației de tineret a liberalilor care au distribuit pliante cu informații false despre USR-PLUS au fost dați afară din partid, anunță Tineretul Național Liberal." Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL. Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal. Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal", a anunțat TNL pe Facebook.

USR-PLUS i-au acuză pe liberali că au distribuit, la Cluj, "pliante otrăvite" în numele Alianței. Pe pagina de Facebook a alianței a fost postat un filmulet în care sunt surprinse două persoane care ar fi împărțit pliantele, iar ulterior USR a anunțat că unul dintre ei este șeful TNL Cluj Napoca.

"Am aflat cu surprindere că doi dintre cei care distribuie pliante “otrăvite" cu sigla Alianței 2020 USR PLUS și citate false sunt membri ai Partidului Național Liberal, unul dintre ei chiar președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal. Cei doi au fost prinși în flagrant și filmați în timp ce distribuiau pliantele false și identificați în câteva ore de susținătorii Alianței 2020 USR PLUS.", se arată pe pagina de Facebook a Alianței.


Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a afirmat, vineri, într-o conferința de presă la Cluj, că europarlamentarul PNL Daniel Buda este suspectat că ar fi cel care a finanțat tipărirea și distribuirea acestor pliante. "Din informațiile pe care le dețin până la această oră, cel mai 'mare' dintre oamenii mici de caracter din fruntea PNL Cluj care a binecuvântat această acțiune este Daniel Buda", afirmă Emanuel Ungureanu. Daniel Buda este europarlamentar PNL.13154 de afisari


PNL inca o data este aliatul PSD
voxpopulix [utilizator], Vineri, 26 aprilie 2019, 10:17
+23/33
PNL a sustinut guvernul PSD, a mimat opozitia - acum se zbat si ei ca sunt alegeri si vor sa para anti ciumarosie.

Sa fim seriosi? Acesti doi tembeli au printat de capul lor pliantele? Au decis ei ce mesaj intoxicat sa fie scris?

Cine voteaza PNL, voteaza PSD.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Vineri, 26 aprilie 2019, 10:11
+14/24
inca 17 comentarii comenteaza
Cookie Settings