Dragnea: Am reușit să avem în familie doar produse românești pe masă de Paște - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

Dragnea: Am reușit să avem în familie doar produse românești pe masă de Paște

de I.B. Joi, 25 aprilie 2019, 23:13
- a A+
Imagine
Președintele PSD Liviu Dragnea, un susținător al produselor românești, a declarat joi seară, la Antena 3, că de Paște va petrece în familie și va avea pe masă doar produse românești și bulion făcut acasă.

"De sărbători stau cu familia. Am reușit în prima zi, a doua zi de Paște, să avem pe masă numai produse românești. Am roșii și bulion făcut acasă. Vreau să le urez românilor un Paște foarte fericit, să se bucure cât pot de familie și prieteni", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.Preşedintele PSD a criticat recent, la Snagov, politica dusă de marile lanţuri de magazine alimentare, care importă legume şi fructe, dar nu acceptă marfa românească mai ieftină.

"Câte produse alimentare mai pleacă din Ilfov în Bucureşti. De ce producătorii români nu au dreptul ca produsele lor se se găsească în galantare? Noi de ce nu avem dreptul să mâncăm produse româneşti? Nu avem dreptul, nu? În schimb avem dreptul şi obligaţia să mâncăm mere, pere, prine, roşii pline de otravă. Să o spunem deschis, e otravă", spunea atunci Dragnea.4749 de afisari


:-)
Soljenitin [utilizator], Joi, 25 aprilie 2019, 23:40
+11/13
Paste fericit si tie, infractorule penal condamnat definitiv, alaturi de alti puscariasi! La multi ani cu executare!
ce intelege dragnea
trandafil [utilizator], Vineri, 26 aprilie 2019, 0:13
+9/11
prin familie? E vorba de "famiglia" psd?
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings