O femeie din Uganda, forțată să se căsătorească la vârsta de 12 ani, a născut nu mai puțin de 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleți și cvadrupleți. La un an de la căsătorie a născut prima serie de gemeni, urmată de alte cinci perechi de gemeni, patru perechi de tripleți și cinci perechi de cvadrupleți, scrie Reuters.

Foto:

Mariam Nabatanzi, în vârstă de 39 de ani, se luptă acum să își crească singură cei 38 de copii care au supraviețuit, după ce soțul ei a abandonat-o în urmă cu trei ani.

Abandonul tatălui vine la capătul unui lung șir de evenimente nefericite din viața femeii care trăiește, împreună cu copiii, în patru case prăpădite într-un sat la 50 de km de capitala Kampala.

La doar trei zile de la nașterea ei, Nabatanzi a fost părăsită de mama ei. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama vitregă i-a omorât cei cinci copii, punându-le otravă în mâncare. Nabantazi a scăpat doar pentru că se afla în vizită la o rudă.

”Aveam doar șapte ani atunci, mult prea mică pentru a înțelege măcar ce înseamnă moartea. Rudele mi-au povestit ce s-a întâmplat„, a spus femeia, pentru Reuters. A crescut cu dorința de a avea șase copii pentru a-și întregi astfel, cumva, familia pierdută.

Având în vedere experiența ei de viață, singura dorință a lui Nabatanzi este ca proprii ei copii să fie fericiți: ”Am început să îmi asum responsabilități la o vârstă fragedă. Cred că nu m-am bucurat de când m-am născut„.